Inscripcions per correu electrònic al Concurs d’Engalanament de Carrers

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 08:00

La Festa Major recupera el Concurs d’Engalanament de Carrers, per premiar aquells que estiguin millor decorats del 29 de juliol a l’1 agost. Per participar-hi, només cal enviar un correu electrònic a ses.participacio@sesrovires.cat amb el nom del carrer, la temàtica i les dades de la persona representant.  A més del guardó i del premi en metàl·lic, el carrer guanyador tindrà l’honor d’acollir un concert de jazz el 31 de juliol.

La primera edició del Concurs d’Engalanament es va celebrar al 2019 i va tenir molt bona acollida. El guanyador va ser aleshores el carrer Josep Anselm Clavé.

Inscripcions per correu electrònic
El concurs està obert a qualsevol carrer o plaça. Hi ha la possibilitat d’inscriure tot el carrer o només un tram. També es poden presentar dos o més carrers junts, sempre i quan la temàtica sigui la mateixa i els carrers estiguin connectats directament. Per participar-hi, només cal enviar un correu electrònic a ses.participacio@sesrovires.cat amb el nom del carrer, la temàtica i les dades de la persona representant.

La temàtica de la decoració és lliure i el carrer ha de romandre guarnit del 29 de juliol a l’1 d’agost.

El jurat tindrà especialment en compte l’ús de material reciclat, l’originalitat, el disseny i la complexitat.

Premis
Els premis pel carrer guanyador seran: una tradicional rajola ceràmica per penjar al carrer, un premi en metàl·lic de 200 euros i acollir el Concert L’EngalaJazz,  el dissabte 31 de juliol de 2021, a les 21.00 hores. La peça de ceràmica és obra l’artista sesrovirenca Montserrat Carafí i el concert anirà a càrrec de Pere Miró & Marc Ferrer Trio.

Es poden consultar les bases complertes del 2n Concurs d’Engalament de Carrers en la web sesrovires.cat

Darrera actualització: 22.07.2021 | 10:47