Inscripcions per correu electrònic al Concurs d’Engalanament de Carrers

Dijous, 22 de juliol de 2021

La Festa Major recupera el Concurs d’Engalanament de Carrers, per premiar aquells que estiguin millor decorats del 29 de juliol a l’1 agost. Per participar-hi, només cal enviar un correu electrònic a ses.participacio@sesrovires.cat amb el nom del carrer, la temàtica i les dades de la persona representant.  A més del guardó i del premi en metàl·lic, el carrer guanyador tindrà l’honor d’acollir un concert de jazz el 31 de juliol.

La primera edició del Concurs d’Engalanament es va celebrar al 2019 i va tenir molt bona acollida. El guanyador va ser aleshores el carrer Josep Anselm Clavé.

Inscripcions per correu electrònic
El concurs està obert a qualsevol carrer o plaça. Hi ha la possibilitat d’inscriure tot el carrer o només un tram. També es poden presentar dos o més carrers junts, sempre i quan la temàtica sigui la mateixa i els carrers estiguin connectats directament. Per participar-hi, només cal enviar un correu electrònic a ses.participacio@sesrovires.cat amb el nom del carrer, la temàtica i les dades de la persona representant.

La temàtica de la decoració és lliure i el carrer ha de romandre guarnit del 29 de juliol a l’1 d’agost.

El jurat tindrà especialment en compte l’ús de material reciclat, l’originalitat, el disseny i la complexitat.

Premis
Els premis pel carrer guanyador seran: una tradicional rajola ceràmica per penjar al carrer, un premi en metàl·lic de 200 euros i acollir el Concert L’EngalaJazz,  el dissabte 31 de juliol de 2021, a les 21.00 hores. La peça de ceràmica és obra l’artista sesrovirenca Montserrat Carafí i el concert anirà a càrrec de Pere Miró & Marc Ferrer Trio.

Es poden consultar les bases complertes del 2n Concurs d’Engalament de Carrers en la web sesrovires.cat

Darrera actualització: 22.07.2021 | 10:47