L’Ajuntament posa en marxa una enquesta ciutadana sobre la modificació urbanística a l’antiga Chupa Chups

Dimarts, 18 de maig de 2021 a les 15:00

Amb l’objectiu de conèixer l’opinió dels veïns i veïnes sobre la modificació del planejament en l’àmbit de l’antiga Chupa Chups, la regidoria de Participació Ciutadana ha repartit a totes les llars una enquesta ciutadana. També està disponible online a través de la plataforma Decidim Sesrovires. El termini per emplenar-la és del 19 al 26 de maig.

L’enquesta en format paper es pot dipositar a les urnes que s’han distribuït a diversos punts del municipi: Ajuntament, Complex Esportiu Municipal, Pastisseria Sant Esteve, Forn de Pa i Pastisseria Mora, Bon Àrea, Ca la Maria, Casal Social de Vallserrat, Casa Gil, Autoservei Ca n'Amat i SAS pneumàtics.

El qüestionari consta de 26 preguntes estructurades en quatre blocs: habitatge, comerç, entorn i planejament general. Es recullen qüestions directament relacionades amb la modificació urbanística, així com aspectes sobre necessitats d’habitatge i hàbits de comerç, importants a l’hora de planificar futures accions en aquests àmbits.

L’enquesta és fruit del treball de la Comissió de seguiment, creada després de l’aprovació inicial de la modificació en sessió plenària, i de la qual en formen part tots els grups municipals del consistori. El document s’ha consensuat entre les diverses formacions polítiques.  

Un cop finalitzi el termini per lliurar-les, des de Participació Ciutadana es farà retorn a la ciutadania sobre els resultats de l’enquesta. Aquesta és la tercera fase d’un procés participatiu que va iniciar-se amb un document de preguntes i respostes sobre la modificación urbanística i la convocatòria d’una sessió informativa oberta a la ciutadania. 

ENLLAÇ A L’ENQUESTA ONLINE (DECIDIM SESROVIRES)

Darrera actualització: 18.05.2021 | 21:20