Sant Esteve acull la cloenda del programa europeu CARE sobre migració

Dimarts, 26 d'octubre de 2021 a les 12:00

Aquest cap de setmana s’han presentat a Barcelona les conclusions del projecte CARE, una iniciativa europea pel foment del diàleg intercultural i la creació d’una xarxa de solidaritat per als migrants. Sant Esteve, com a integrant del projecte, va acollir dissabte una recepció oficial a les delegacions participants provinents de Portugal, França, Itàlia, Bulgària, República Txeca i Espanya.

El projecte CARE es va posar en marxa a finals del 2018. Està liderat per la localitat portuguesa de Manteigas i finançat per la Unió Europea a través del programa "Europa per als ciutadans", amb la direcció d’Eurocivis. En aquests gairebé tres anys, s’han dut a terme jornades de treball, ponències i diverses iniciatives de participació que han portat a l’edició d’un picturebook.     

A més de Sant Esteve, la representació catalana al projecte Care ha comptat amb la participació dels municipis de La Pera, Cervià de Ter i Sant Martí de Llèmena.

Coincidint amb la cloenda del projecte CARE, aquest dissabte es va inaugurar a la sala Domènech i Estapà l’exposició col·lectiva ‘Mirades creuades’ amb la presència d’una delegació del Comité de Jumelage de Champniers, municipi agermanat amb Sant Esteve. També ens van visitar els participants d’un altre projecte europeu sobre biblioteques.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana es va organitzar una trobada conjunta de totes les delegacions que va comptar amb parlaments, l’actuació dels gegants Siset i Angeleta i un sopar de germanor.      

Darrera actualització: 26.10.2021 | 12:45