Empreses sesrovirenques participen en el projecte Tecnoalimentària

Dijous, 13 de gener de 2022 a les 16:30

Empreses de Sant Esteve Sesrovires i persones autònomes i assalariades del municipi estan participant activament en les iniciatives que impulsa Tecnoalimentaria, un projecte que treballa per posar en valor la cadena agroalimentària del Baix Llobregat.

Taules rodones
El passat mes de desembre es van organitzar dues taules rodones, en format online,  en què es va realitzar una aproximació a la realitat productiva de la comarca i especialment, al sector agrícola i d’alimentació.

Es van tractar aspectes com la necessitat de l’associacionisme empresarial, la digitalització i la tecnologia,  el suport de les administracions públiques i l’economia circular, entre d’altres.

Van participar un total de 15 d’empreses, entre les quals dues eren de Sant Esteve Sesrovires. També hi van prendre part la tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament sesrovirenc.

Formació
En l’àmbit de la formació, en els darrers mesos Tecnoalimentària ha impartit els cursos de competències digitals bàsiques per a administratius, auxiliars de producció i auxiliars de cuina, els quals han estat seguits per 33 alumnes (10 de Sant Esteve Sesrovires).

Durant l’any 2002, està previst realitzar més formacions en els diferents municipis del Baix Llobregat.

Darrera actualització: 13.01.2022 | 16:57