Operari/ària auxiliar de jardineria

Dilluns, 2 de març de 2020 a les 00:00

Referència: 294410

Empresa de: Administració local
Necessita Cobrir 1 lloc
Municipi: Sant Esteve Sesrovires
Funcions: Suport als oficials en treballs de jardineria. Realitzar treballs bàsics de neteja i manteniment necessaris dels espais enjardinats ( condicionar i abonar la terra, preparar les llavors, sembrar, treure les males herbes, podar arbrat, cavar, plantar, talar, retallar, regar, segar, etc). Informar als superiors de possibles deficiències trobades en parcs i jardins municipals, així com en la via pública. Fer servir eines manuals i mecàniques requerides pel desenvolupament dels treballs encomanats. Ajudar a la unitat de manteniment en els treballs que faci falta. Suport polivalent en totes aquelles activitats de la Brigada, així com realitzar treballs assignats en cas d’emergències o catàstrofes naturals. Col·laborar en el muntatge i desmuntatge de la infraestructura necessària pel desenvolupament de festes populars i altres esdeveniments, etc.

REQUISITS        


Formació requerida: En conservació, manteniment i neteja de parc i jardins, tractament fitosanitaris de les plantes, poda d'arbres, jardineria decorativa, etc.

Formació Valorable:

Experiència:  En manteniment bàsic de parcs i jardins
Sexe:
Edat:
Permís de conduir: si
Vehicle: si
Idiomes: català i castellà
Informàtica:

S' OFEREIX

Jornada i Horari:  De dlls a dg,  torns rotatius mati/tarda (37,5 hores/setm.)
Tipus de Contracte: Obra i servei
Durada: Obra i servei
Salari: 1361,54€
Incorporació: Immediata

Altres requeriments / Observacions: Les persones interessades han de presentar instància més el currículum al registre de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, des del dia 2 de març fins el 11 de març. Per a més informació, es poden adreçar a Promoció Econòmica o trucar al tf. 937713017.

Darrera actualització: 16.03.2020 | 09:16