Operari/ària de manteniment i jardineria

Dilluns, 2 de març de 2020 a les 00:00

Referència: 294408

Empresa de: Administració local
Necessita Cobrir 1 lloc
Municipi: Sant Esteve Sesrovires
Funcions: Suport als oficials de l’àmbit en treball propis de manteniment. Realitzar feines de manteniment assignades: pintura, soldadura, fusteria, electricitat, lampisteria, mecànica, etc. Informar al superior de les possibles deficiències detectades als parcs i jardins municipals i via pública, instal·lacions, zones verdes, mobiliari urbà. Fer servir eines manuals i mecàniques requerides pel desenvolupament dels treballs encomanats, així com tenir cura del seu manteniment. Suport polivalent a les activitats de la Brigada, així com realitzar els treballs assignats en cas d’emergències o catàstrofes naturals. Col·laborar en el muntatge i desmuntatge de la infraestructura necessària pel desenvolupament de festes populars i altres esdeveniments. Realitzar les tasques relatives a la recollida de poda porta a porta, triturada de poda a la deixalleria i de l’arbrat municipal, etc.

REQUISITS        


Formació requerida: En manteniment d’edificis i instal·lacions, obres vials, productes i materials, tècniques d’execució i jardineria bàsica.

Formació Valorable:

Experiència:  En l’àmbit de serveis de brigada i/o grups de treball de manteniment d’edificis i instal·lacions
Sexe:
Edat:
Permís de conduir: si
Vehicle: si
Idiomes: català i castellà
Informàtica:

S' OFEREIX

Jornada i Horari:  De dlls a dg,  torns rotatius mati/tarda (37,5 hores/setm.)
Tipus de Contracte: Obra i servei
Durada: Obra i servei
Salari: 1637,72€ bruts mensuals
Incorporació: Immediata

Altres requeriments / Observacions: Les persones interessades han de presentar instància més el currículum al registre de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, des del dia 2 de març fins el 11 de març. Per a més informació, es poden adreçar a Promoció Econòmica o trucar al tf. 937713017.

Darrera actualització: 16.03.2020 | 09:16