Ferrocarrils realitzarà treballs nocturns durant 10 dies al carrer Carrilet

Dimarts, 23 de novembre de 2021 a les 13:00

Ferrocarrils de la Generalitat ha informat que el proper 29 de novembre començarà treballs nocturns dins de les obres per estabilitzar el talús de la línia de tren al seu pas pel carrer Carrilet. Es tracta de la construcció d’una cuneta formigonada i un muret guardabalast.

Els treballs nocturns tindran una durada de deu nits, de diumenge i dijous, començant la nit de dilluns 29 al dimarts 30 de novembre i finalitzant la nit del 16 al 17 de desembre. La intervenció es divideix en dues franges: de 20.00 a 00.00h es fan preparatius i entre les 00.00h i les 4.00h es realitza el treball efectiu a la via.

Per tal de minimitzar les possibles molèsties al veïnatge, l’empresa que executarà l’actuació implementarà mesures per reduir l’impacte acústic, situant els grups electrògens i les torres d’il·luminació allunyats dels habitatges.    

Aquests treballs s’emmarquen dins de la segona fase de les obres que Ferrocarrils va començar a mitjans de setembre amb la col·locació de sistemes de pilotatge per estabilitzar el terreny.  Està previst l’obra pugui finalitzar al gener. Un cop acabada, l’Ajuntament iniciarà la reurbanització de la vorera i la calçada del carrer.

 

Darrera actualització: 23.11.2021 | 13:33