Joventut

Àrea de Joventut

L'Àrea de Joventut organitza diverses activitats adreçades al jovent al llarg de l'any.

Notícies

 • 7 de setembre de 2017 Manteniment i reparació del parc infantil dels Jardinets Parc infantil

  Ahir la Brigada Municipal va realitzar treballs de reparació i manteniment de la zona de jocs infantils del Jardinets, que es troba davant del Casino. Els elements de joc han estat pintats i les fustes envernissades. A més, s’ha recobert amb cinta especial les cordes que s’havien deteriorat. En les properes setmanes es continuarà amb aquestes tasques de manteniment en la resta de parcs infantils del municipi.

 • 12 de maig de 2017 Comencen les inscripcions a l’Estevestiu Estevestiu

  L’Estevestiu torna a presentar aquest any una gran oferta esportiva i de lleure per a infants i joves durant els mesos de juny i juliol. Les inscripcions seran del 15 al 28 de maig i s’han de realitzar al Complex Esportiu Municipal o directament a l’entitat o club organitzador. 

 • 3 de març de 2017 Millores en la climatizació del centre de salut i del casal de joves CAP de Sant Esteve Sesrovires

  L’Ajuntament ha realitzat millores en el Centre d’Atenció Primària (CAP) i en l’Sputnik, el punt d’informació juvenil, per valor de 13.459,53 euros. En els dos casos s’ha tractat de reparacions del sistemes de climatizació dels equipaments. Així mateix, també s’ha revisat el sistema elèctric de la sala Domènech i Estapà.

 • 19 de gener de 2017 Premi de 500€ per a la millor comparsa del Carnaval del 25 de febrer Comparsa

  Les inscripcions de comparses per a la rua de Carnaval del 25 de febrer es poden realitzar al SIAC a partir del 23 de gener. Enguany s’aposta per una única rua pensada per als públics de totes les edats. El premi per a la millor comparsa serà de 500 euros en vals de compra que els guanyadors es podran gastar en els comerços de l’Associació de Botiguers.

 • 16 de desembre de 2016 Baixa l'atur i se situa en valors del període d'estiu GRÀFIC ATUR

  L’índex d’atur del mes de novembre se situa en el 10,3%, amb 343 desocupats, i recupera valors similars a la campanya d’estiu. Les dades més positives són que el descens es concentra en el col•lectiu femení, amb la incorporació al mercat laboral de 9 dones, i que la taxa d’atur juvenil és la més baixa de la zona nord amb un 7,6%. Percentualment, l’índex sesrovirenc està per sota del global català que és del 13,3% i del comarcal que registra un 12,9%.

Darrera actualització: 10.04.2017 | 09:14