Joventut

Àrea de Joventut

L'Àrea de Joventut organitza diverses activitats adreçades al jovent al llarg de l'any.

Notícies

  • 23 de novembre de 2021 Bambolina presenta una obra de teatre infantil sobre la igualtat de gènere Princesa rosa

    El Cicle d’Espectacles Familiars Bambolina porta aquest diumenge al Casino l’obra Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?  La funció està dirigida i adaptada per Paco Mir, un dels membres del Tricicle.  La representació treballa temes com la igualtat de gènere i el dret de nenes i nens a escollir la seva pròpia identitat. Les entrades ja es poden adquirir a través de l’app ReservaPlay.

  • 19 de novembre de 2021 Presenten a l’Institut el projecte de realització de curts Reacciona Reacciona

    L'equip de dinamització del PIDCES (Punt d’Informació i Dinamització al Centre d’Educació Secundària) ha visitat aquesta setmana l’Institut Montserrat Colomer per presentar el projecte Reacciona, iniciativa que possibilita al col·lectiu d'estudiants la filmació d’un vídeo sobre una ONG del seu interès.

  • 18 de novembre de 2021 La Sala Jove aposta per ser un espai de referència i trobada del jovent sesrovirenc Sala Jove

    La Sala Jove ha programat diverses activitats fins al 31 de desembre, com ara un espai no mixt per a noies, un taller de cuina, cinema o un concert de rap, per tal d’arribar als diferents col·lectius juvenils del municipi. La Sala Jove aposta per ser un espai de referència i trobada del jovent sesrovirenc.

Darrera actualització: 10.04.2017 | 09:14