Joventut

Àrea de Joventut

L'Àrea de Joventut organitza diverses activitats adreçades al jovent al llarg de l'any.

Notícies

  • 23 de maig de 2018 Ajuntament i Carburos Metálicos signen un acord de col·laboració per equipar la Sala Jove Visita a la Sala Jove

    L’Ajuntament de Sant Esteve i la companyia Carburos Metálicos han formalitzat avui un acord de col·laboració per equipar la Sala Jove, un espai de lleure i dinamització juvenil que es va reobrir el passat 11 de maig. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Enric Carbonell, la regidora de Joventut, Elisenda Barberà, i el Director General de Carburos Metálicos, Ahmed Hababou, acompanyat pel Director d’Operacions i Supply Chain, Miquel Lope, i la Directora de la planta de Ca n’Estella, Mercè Vilanova.   

  • 18 de maig de 2018 Oberta la convocatòria d’ajuts al lloguer Sant Esteve Sesrovires

    El Departament d’Habitatge ha obert la convocatòria per les prestacions per al pagament del lloguer corresponent a l’any 2018. Es tracta d’ajuts a fons perdut per fer front al lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d'exclusió social residencial. El termini per tramitar la prestació finalitza el proper 29 de juny.

  • 8 de maig de 2018 La Sala Jove, un nou espai per al jovent sesrovirenc Primavera Jove

    El remodelat edifici de les Escoles Velles tindrà un espai especialment dedicat al jovent de Sant Esteve Sesrovires. S’anomenarà Sala Jove i funcionarà com un punt d’informació i dinamització juvenil. La Sala Jove s’inaugura el divendres 11 de maig, coincidint amb l’obertura de la Primavera Jove.

Activitats

Darrera actualització: 10.04.2017 | 09:14