Joventut

Àrea de Joventut

L'Àrea de Joventut organitza diverses activitats adreçades al jovent al llarg de l'any.

Notícies

  • 13 de desembre de 2018 Sant Esteve participa al projecte europeu CARE sobre immigració PROJECTE CARE

    L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha estat convidat a participar en el projecte CARE, una iniciativa de caràcter europeu adreçada a petits municipis que vol fomentar el diàleg intercultural i la creació d’una xarxa de solidaritat per als immigrants. La participació en aquest projecte està finançada per la Unió Europea a través del programa "Europa per als ciutadans" i tindrà una durada de 18 mesos.

  • 30 de novembre de 2018 Noves convocatòries d’ajuts per al transport d'estudiants fora i dins del municipi AJUT TRANSPORT

    L’Ajuntament de Sant Esteve obre la convocatòria de dues línies d’ajuts per al transport destinades a estudiants. D’una banda, l’ajut per al transport d’estudiants que estiguin cursant formació reglada en centres públics de la província o adscrits que no s’imparteixin al municipi i, de l’altra, l’ajut al transport escolar per assistir als centres educatius públics de primària i secundària de Sant Esteve. El termini per presentar la sol·licitud i la documentació acreditativa és del 3 al 21 de desembre, al SIAC o per seu electrònica.

  • 19 de novembre de 2018 La Tardor Jove aposta per la música i les activitats lúdiques Tardor Jove

    La Tardor Jove és un programa d’activitats organitzat per l’Àrea de Joventut que combina música, grafitis, tornejos i d’altres tipus de propostes especialment destinades a la gent jove.  Enguany es comptarà  amb dues actuacions musicals, les dels rapers de Dirty Porko & Crie 930 i la del grup sesrovirenc Alricokoco. Les activitats tindran lloc del 19 al 24 de novembre.

Activitats

Darrera actualització: 10.04.2017 | 09:14