Joventut

Àrea de Joventut

L'Àrea de Joventut organitza diverses activitats adreçades al jovent al llarg de l'any.

Notícies

  • 1 de desembre de 2020 El PIDCES informa sobre la sida a l’alumnat de batxillerat sida

    Coincidint amb el Dia mundial de la lluita contra la sida, avui els dos dinamitzadors del PIDCES (Punt d’Informació i Dinamització al Centre d’Educació Secundària) han anat fins a les portes de l’Institut Montserrat Colomer per conscienciar els alumnes de batxillerat sobre la malaltia provocada pel VIH. El PIDCES és un servei de la regidoria de Joventut.

  • 26 de novembre de 2020 Reactivat el punt d’informació per als estudiants de l’institut PIDCES

    El  Punt d’Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària (PIDCES) ha reprès avui les seves activitats amb l’alumnat de l’Institut Montserrat Colomer. En aquesta ocasió les dues persones dinamitzadors s’han apropat fins a les portes del centre per informar sobre el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Enguany, les accions del PIDCES s’adaptaran a la situació generada per la pandèmia.

  • 23 de novembre de 2020 Bambolina ofereix diumenge l’espectacle familiar Kei Kei Kei kei

    El Cicle d’Espectacles Familiars Bambolina portarà diumenge al Casino l’obra Kei kei, que combina música en directe, pantomima, teatre d’objectes i dansa. Les entrades s’han d’adquirir prèviament a través de l’app ReservaPlay. Bambolina és una iniciativa de la regidoria d’Infància i Joventut.

Darrera actualització: 10.04.2017 | 09:14