Joventut

Àrea de Joventut

L'Àrea de Joventut organitza diverses activitats adreçades al jovent al llarg de l'any.

Notícies

  • 15 de juliol de 2021 Les noves restriccions per la Covid-19 alteren el programa de Festa Major FESTA MAJOR 2021

    L’Ajuntament està adaptant el programa de Festa Major, que ja estava tancat, a les restriccions que el Procicat va avançar dilluns. Les noves mesures comporten la suspensió d’alguns dels actes previstos, com el sopar de germanor, així com canvis en l’hora d’acabament o la substitució d’actes com el ball de gala amb Montgrins per un concert. El programa estàrà disponible online divendres dia 16 i a totes les llars a partir del cap setmana.

  • 12 de juliol de 2021 La Sala Jove organitza una activitat diferent cada dia per al jovent sesrovirenc Sala Jove

    La Sala Jove ha programat per al mes de juliol activitats especials i variades.  Cada dia hi haurà una temàtica diferent. A més, el 16 de juliol tindrà lloc un bany nocturn a la piscina d’estiu (SUSPÈS!) i el 24 de juliol una sortida a Port Aventura. Més informació i reserves a la Sala Jove (telèfon 607 76 54 07).

  • 12 de juny de 2021 Curs de monitoratge d’activitats de temps lliure del 21 de juny al 21 de juliol Curs

    Amb la col·laboració de l’Àrea de Joventut, l’Escola Lliure El Sol i l'ESPLAC (Esplais Catalans) organitzen un curs per a monitors i monitores d’activitats de temps lliure. La formació se desenvoluparà a l’Escola La Roureda del 21 de juny al 21 de juliol. Les inscripcions s’han de fer en aquesta web.

Darrera actualització: 10.04.2017 | 09:14