Promoció Econòmica

Notícies

  • 15 de setembre de 2021 L’Ajuntament torna a demanar a la Generalitat millorar la connexió per bus amb Barcelona REUNIÓ MOBILITAT

    A petició de l’Ajuntament, responsables municipals i de la Generalitat van celebrar dilluns una reunió telemàtica per estudiar la millora de la connexió del municipi amb Barcelona aprofitant la línia intercomarcal de bus. L’Ajuntament ja ha reclamat en vàries ocasions una parada d’aquest servei dins de Sant Esteve.

  • 25 d'agost de 2021 Convocada la primera edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord Premis Relleu Negoci

    El programa intermunicipal “Fem Xarxa, Fem Empresa” impulsa els “Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord” amb l’objectiu de reconèixer i premiar la iniciativa emprenedora dels qui han comprat empreses ja existents per mantenir-ne l'activitat. El termini de presentació de candidatures és de l’1 de setembre fins al 31 d’octubre. Els guardons estan dotats amb 10.000 euros repartits en cinc categories. 

  • 23 d'agost de 2021 S’obre convocatòria d’un pla d’ocupació per un informador/a juvenil PLA OCUPACIÓ

    L’Ajuntament obre el procés de selecció per a cobrir un lloc d’informador/a juvenil per a la Sala Jove, a través d’un nou pla d’ocupació.  S’adreça a joves aturats i inscrits al SOC, d’entre 18 i 29 anys. El període de presentació de sol·licituds és del 23 d’agost al 3 de setembre.

Darrera actualització: 10.11.2017 | 11:19