Promoció Econòmica

Notícies

  • 26 de novembre de 2020 S’obre una convocatòria per crear una borsa de treball de personal auxiliar administratiu Ajuntament

    L’Ajuntament de Sant Esteve convoca un procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball de personal auxiliar administratiu C2, mitjançant concurs-oposició lliure. Les persones interessades poden consultar les bases a l’e-Tauler i presentar la sol·licitud del 30 de novembre al 29 de desembre de 2020.

  • 19 de novembre de 2020 Suport municipal a la plantilla de SBI Connectors afectada per un ERO Alcalde i representants de SBI

    L’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, s'ha reunit aquesta setmana amb els representants del comitè d'empresa de SBI Connectors després que es conegués la decisió de la companyia d’aplicar un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afectaria 47 dels 76 treballadors i treballadores, més del 60% de la plantilla.

  • 18 de novembre de 2020 Arrenca el programa formatiu del ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ 2020-2021 Fem Xarxa Fem Empresa

    El programa supramunicipal “Fem Xarxa, Fem Empresa” , destinat a les empreses i persones emprenedores  del territori, arriba a la seva 7a edició adaptant-se a l’actual situació sanitària i amb un format telemàtic. Comprèn accions gratuïtes que van des de la formació, tallers, consultories i assessorament, a l’11è Concurs d’Iniciatives Empresarials.

Darrera actualització: 10.11.2017 | 11:19