Promoció Econòmica

Notícies

  • 3 d'abril de 2018 Nou pla d'ocupació per cobrir dos llocs d’auxiliar administratiu Ajuntament

    L’Ajuntament de Sant Esteve ha iniciat el procés per cobrir dos llocs de treball d’auxiliar administratiu a les dependències municipals dins la convocatòria d'un nou pla d'ocupació. Les persones interessades poden adreçar-se a Promoció Econòmica fins al proper 10 d’abril. Per a participar en el procés de selecció cal estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball del SOC.

  • 28 de març de 2018 Supermes, un abril d'activitats i promocions per a famílies al Baix Llobregat SÚPERMES

    El dia 1 d’abril arrenca la tercera edició del SuperMes , un mes sencer de propostes destinades al turisme familiar, amb activitats exclusives i atractius descomptes amb més de 150 activitats i promocions d'empreses i entitats turístiques del Baix Llobregat. A Sant Esteve hi participen dos actius turístics, l'Hotel Barcelona Golf i l'Estudi d'art Tinta i Vi.  

  • 15 de març de 2018 Quatre empreses sesrovirenques participen al 3r networking multisectorial del Baix Nord INAUGURACIÓ NETWORKING

    En el marc del programa Fem Xarxa Fem Empresa, avui ha tingut lloc a Sant Andreu de la Barca una jornada de networking amb la participació d’un centenar d'empresaris i professionals, quatre de les quals són sesrovirenques. La inauguració de la jornada ha comptat amb la presència d’alcaldes i responsables de Promoció Econòmica dels vuit ajuntaments del Baix Nord promotors del programa.

Activitats

Darrera actualització: 10.11.2017 | 11:19