Promoció Econòmica

Notícies

  • 14 de desembre de 2018 Un centenar d'empreses participen en el Networking de cloenda del 5è FEM XARXA FEM EMPRESA CLOENDA 5È FEM XARXA

    Més d’un centenar d’empresaris i emprenedors de la zona del Baix Llobregat van participar ahir a Olesa en el networking i la jornada de cloenda de la 5a edició del programa intermunicipal de suport al teixit empresarial, que  impulsen els serveis de Promoció Econòmica dels Ajuntaments d’Olesa, Esparreguera, Abrera, Martorell, Collbató, Sant Esteve, Sant Andreu i Castellví.

  • 11 de desembre de 2018 Les empreses i els comerços, obligats a relacionar-se electrònicament amb l’administració Curs

    Les empreses s’han de relacionar electrònicament amb l’administració pública a l’hora de fer qualsevol mena de tràmit,  fer peticions o consultar l’estat dels seus expedients.  Per facilitar que les empreses compleixin amb la llei, l’Ajuntament organitza un curs d’administració electrònica completament gratuït el proper 19 de desembre. 

  • 30 de novembre de 2018 Curs d’administració electrònica per a entitats, empreses i ciutadans Seu electrònica

    La llei obliga les empreses, els comerços, les entitats i els clubs esportius a relacionar-se electrònicament amb l’administració pública. Per aquest motiu, l’Ajuntament organitza un curs d’administració electrònica, completament gratuït, per ensenyar com funciona la seu electrònica municipal i quins certificats digitals es poden fer servir. Les inscripcions s’han de fer a través de la web sesrovires.cat . El curs també està obert a la ciutadania en general.

Darrera actualització: 10.11.2017 | 11:19