Promoció econòmica

Club de la Feina

Consulta les ofertes laborals del Club de la Feina en el següent enllaç:

Notícies

 • 15 de setembre de 2017 Signat el contracte per a les obres d’urbanització del polígon Sesrovires Signatura obres polígon

  Aquest migdia s’ha signat el contracte per executar les obres del projecte d’urbanització del polígon industrial Sesrovires. L’alcaldessa Maria del Carme Rallo i el representant de l’empresa adjudicatària, Vias y Construcciones SA, han rubricat el document que suposa un avenç més en la normalització urbanística d’aquest àmbit industrial.

 • 4 de setembre de 2017 Cursos per a persones emprenedores i empreses Accions formatives

  Els Serveis de Promoció Econòmica dels vuits ajuntaments del Baix Llobregat Nord ofereixen cursos de formació adreçats a les persones emprenedores i empreses de la comarca. Són seminaris 100% gratuïts que tracten temes com la comptabilitat, la fiscalitat o les xarxes socials.  Les inscripcions ja estan obertes.

 • 8 de juliol de 2017 Impuls a l’activitat econòmica amb el programa Comerç 21 Comerç 21

  L’Àrea de Promoció Econòmica ofereix informació i assessorament per acollir-se el programa Comerç 21, una iniciativa de la Diputació de Barcelona i de la patronal PIMEComerç per  de millorar l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona. L’objectiu és donar suport i impuls a un màxim de 50 micropimes comercials o de serveis que estiguin situades en la trama urbana de municipis de la província de Barcelona i tinguin capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

 • 23 de juny de 2017 Convocat un concurs-oposició per a un plaça de Tècnic d’Administració General Logo Ajuntament

  L’Ajuntament ha convocat un concurs-oposició per cobrir la plaça de Tècnic/-a d’Administració General, com a funcionari interí. En la Seu Electrònica Municipal s’han publicat els requisits que han de reunir els candidats. Les instàncies es poden presentar a través del SIAC i de la Seu Electrònica municipal.

 • 9 de juny de 2017 Aprovat l’inici dels tràmits per al nou mercat dels diumenges Mercat dels diumenges

  La Junta de Govern Local ha aprovat avui iniciar el procediment legal per establir un mercat de venda no sedentària. Aquest nou mercat es faria un cop per setmana, els diumenges, i en un polígon industrial del municipi proper a una via de circulació de molt trànsit. Mentrestant, el polígon Anoia acull els diumenges al matí una trobada setmanal de productes artesanals i de proximitat.

Darrera actualització: 09.03.2016 | 02:03