Promoció Econòmica

Notícies

  • 5 de març de 2021 Seat celebra 70 anys i referma el compromís de fabricar un cotxe elèctric a Martorell 70 anys Seat

    La planta de Seat ha acollit avui el 70è aniversari de la companyia en un acte amb presència del rei Felip VI, el president del Govern de l’Estat, Pedro Sánchez, i la ministra d’Indústria, Reyes Maroto. També hi han assistit els alcaldes dels tres termes on s’ubica la factoria, Martorell, Abrera i Sant Esteve. L’aposta per la mobilitat elèctrica i la primera fàbrica de bateries de l’Estat han centrat els parlaments.

  • 4 de març de 2021 Altran presenta a Sant Esteve un prototip de cotxe autònom basat en intel·ligència remota REMOTIS

    El Centre Tècnic d’Automoció que Altran té al polígon industrial Ca n’Estella de Sant Esteve han acollit aquest migdia la presentació de Remotis, un projecte d’innovació tecnològica i social en l’automoció basat en intel·ligència remota. Està impulsat per la Fundació Altran i ha comptat amb la col·laboració de joves del CIRE. A la presentació hi han assistit l’alcalde i la consellera de Justícia.     

  • 2 de març de 2021 Assessorament gratuït a empreses per ajudar-les en la transformació digital Empresa

    La Xarxa de Municipis del Baix Llobregat Nord Fem Xarxa Fem Empresa ofereix un servei d’assessorament gratuït per ajudar les empreses en la seva transformació digital.  Mitjançant experts s’orienta als empresaris en àmbits com l’organització, el màrqueting o les vendes. Per a més informació i inscripció cal adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 10.11.2017 | 11:19