Promoció Econòmica

Notícies

  • 9 de juliol de 2018 Convocat un nou pla d'ocupació per cobrir un lloc d’auxiliar administratiu Ajuntament

    L’Ajuntament de Sant Esteve ha iniciat el procés per cobrir un lloc de treball d’auxiliar administratiu a les dependències municipals dins la convocatòria d'un nou pla d'ocupació. Les persones interessades poden adreçar-se a Promoció Econòmica fins al proper 13 de juliol. Per a participar en el procés de selecció cal estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball del SOC.

  • 13 de juny de 2018 Obert el procés per cobrir plaça d'agent cívic a La Beguda Agent Cívic

    La Mancomunitat de La Beguda Alta, integrada pels ajuntaments de Masquefa, Sant Llorenç i Sant Esteve, obre avui la convocatòria per a la contractació amb caràcter temporal d’un agent cívic. Les sol·licituds s’han de presentar al registre de l’Ajuntament de Masquefa (seu de la Mancomunitat). El termini de presentació finalitza el proper 2 de juliol.

  • 7 de juny de 2018 L’alcalde demana a la Generalitat la incorporació en el pressupost del desboblament de la B224 i l’institut INSTITUT MONTSERRAT COLOMER

    L’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, ha traslladat per carta als nous consellers d’Ensenyament i de Territori i Sostenibilitat la necessitat del municipi que l’annex d’inversions del pressupost de la Generalitat incorpori el desdoblament de la carretera B-224 i la finalització de l’Institut Montserrat Colomer. Es tracta de dos projectes considerats prioritaris i inajornables.  

Darrera actualització: 10.11.2017 | 11:19