Promoció Econòmica

Notícies

  • 12 de febrer de 2019 La campanya d’escuts solidaris de la Policia Local s’amplia al comerç ESCUTS SOLIDARIS AL COMERÇ LOCAL

    La Policia Local ha aconseguit repartir fins ara uns 300 escuts solidaris “Pels valents”, dins de la campanya que ha fet arribar als centres educatius. La iniciativa per la lluita contra el càncer infantil també s'ha tralladat als comerços locals que s'hi han sumat com a establiments col·laboradors.

  • 7 de febrer de 2019 Nou Pla d’Ocupació per cobrir els llocs de pintor i d’operari de manteniment PLA OCUPACIÓ

    L’Ajuntament convoca un nou Pla d’Ocupació destinat a cobrir els llocs de pintor oficial i d’operari/ajudant de manteniment. Les persones interessades, han d’adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica, del 7 al 18 de febrer. Per participar en el procés de selecció cal estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball del SOC.

  • 25 de gener de 2019 El bus urbà recupera les expedicions de tarda REGIDORS DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I DE MOBILITAT

    A partir del 4 de febrer, entrarà en funcionament el servei de bus urbà en horari de tarda amb dues expedicions, a les 4 i a les 8 del vespre. L’objectiu és consolidar aquest transport que en el darrer any ha experimentat un increment significatiu d’usuaris i donar resposta a les necessitats dels veïns dels barris que requereixen accedir als serveis del centre urbà i que no han trobat en el transport a demanda (TAD) la resposta a les seves necessitats de mobilitat.

Darrera actualització: 10.11.2017 | 11:19