Promoció Econòmica

Notícies

  • 11 d'octubre de 2018 La Fira del Vi i del Cava aposta per la promoció de les empreses locals Fira del Vi i del Cava

    Organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, el proper diumenge 21 d’octubre se celebra la 4a edició de la Fira del Vi i del Cava. La fira vol ser un aparador de les empreses sesrovirenques i donar a conèixer l’oferta vitivinícola del municipi. Els diferents estands estaran distribuïts entre l’aparcament del Casino i el carrer Pau Costas. La mostra es complementa amb activitats culturals i tallers infantils.

  • 9 d'octubre de 2018 Cursos gratuïts adreçats a empreses i emprenedors del Baix Nord FORMACIÓ

    En el marc del programa formatiu que ofereixen conjuntament els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, durant els mesos d’octubre i novembre s’impartiran els darrers cursos programats per aquest any. Es tracta de formació gratuïta adreçada tant a persones emprenedores com a empreses -autònoms, professionals i responsables o tècnics d’empreses- i abasten diversitat de temes.

  • 26 de setembre de 2018 Sant Esteve s’adhereix al Consell de la Formació Professional del Baix Llobregat Consell de la FP del Baix Llobregat

    Avui ha tingut lloc al Consell Comarcal l’acte de constitució del Consell de la Formació Professional del Baix Llobregat, al qual ha assistit l’alcalde Enric Carbonell. El nou ens neix de la voluntat de l’administració pública, agents socials i econòmics, i la comunitat educativa de la comarca, d’apostar per potenciar i valoritzar la Formació Professional, la Formació Continua i la Formació Ocupacional.

Activitats

Darrera actualització: 10.11.2017 | 11:19