Promoció Econòmica

Notícies

  • 13 de juny de 2018 Obert el procés per cobrir plaça d'agent cívic a La Beguda Agent Cívic

    La Mancomunitat de La Beguda Alta, integrada pels ajuntaments de Masquefa, Sant Llorenç i Sant Esteve, obre avui la convocatòria per a la contractació amb caràcter temporal d’un agent cívic. Les sol·licituds s’han de presentar al registre de l’Ajuntament de Masquefa (seu de la Mancomunitat). El termini de presentació finalitza el proper 2 de juliol.

  • 7 de juny de 2018 L’alcalde demana a la Generalitat la incorporació en el pressupost del desboblament de la B224 i l’institut INSTITUT MONTSERRAT COLOMER

    L’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, ha traslladat per carta als nous consellers d’Ensenyament i de Territori i Sostenibilitat la necessitat del municipi que l’annex d’inversions del pressupost de la Generalitat incorpori el desdoblament de la carretera B-224 i la finalització de l’Institut Montserrat Colomer. Es tracta de dos projectes considerats prioritaris i inajornables.  

  • 7 de juny de 2018 La Generalitat reactiva el Pla director d’infraestructures PDU

    El nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha donat llum verda el Pla director d’infraestructures (PDI) de la ròtula Martorell-Abrera-Sant Esteve, amb la signatura de la seva aprovació inicial. El document concreta i regula la reserva de sòl necessària per implantar nous corredors d’infraestructures viàries i ferroviàries en aquest àmbit i per a l’aprofitament o reconversió dels existents.

Activitats

Darrera actualització: 10.11.2017 | 11:19