Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2020-2021

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius. 

Documents

Notícies

  • 4 de desembre de 2020 L’Ajuntament i les AMPAs promouen una campanya de recollida de joguines Campanya Complex Nadal 2019

    Amb l’objectiu que tots els infants del municipi puguin gaudir de la màgia de les festes nadalenques i rebre un regal, l’Ajuntament amb la col·laboració de les AMPAs de les escoles i l’institut impulsen una campanya de recollida de joguines. La campanya s’inicia el proper dilluns dia 7 i fins al 21 de desembre, amb el Complex Esportiu com a punt de recollida.

  • 3 de desembre de 2020 Entra en funcionament la nova sala d’estiraments i abdominals del Complex Esportiu Sala estiraments

    La nova sala d’estiraments i abdominals del Complex Esportiu ja està operativa. Es tracta d’un espai diàfan amb diferents elements per treballar l’estirament de la musculatura, la mobilitat articular i l’equilibri. Recentment el Complex Esportiu també ha incorporat en la sala de fitness una màquina de treball funcional.

  • 1 de desembre de 2020 Els nous vestidors del pavelló, a punt VESTIDORS PAVELLÓ

    Amb la posada en marxa de la caldera d’aigua calenta sanitària es dona per finalitzada la reforma integral dels vestidors del pavelló poliesportiu que forma part de l’adequació i millora d’aquest equipament esportiu. Les obres, amb un cost de 357.567,10 €, comporten importants millores  en confort, seguretat, accessibilitat i eficiència energètica.

Darrera actualització: 29.07.2020 | 11:03