Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2018-2019

Les Escoles Esportives permeten a infants i joves practicar 10 modalitats esportives diferents durant el curs 2017-2018. Les inscripcions es poden realitzar a partir del mes de juny al Complex Esportiu Municipal i en els clubs organtizadors. La documentació per realitzar la inscripció es pot trobar al Complex Esportiu i en els següents enllaços:

Díptic Escoles Esportives

Inscripció Escola Esportiva Handbol

Inscripció Escola Esportiva Voleibol

Inscripció Escola Esportiva Futbol Sala

Inscripció Escola Esportiva Futbol

Inscripció Escola Esportiva Pàdel

Inscripció Escola Esportiva Patinatge artístic

Inscripció Escola Esportiva Taekwondo

Inscripció Escola Esportiva Gimnàstica artística i rítmica

Inscripció Escola Esportiva Judo

Inscripció Escola Esportiva Golf

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius.  

Notícies

  • 16 d'abril de 2019 L’equip de veterans, campió de la lliga de futbol FC Sant Esteve

    Quan encara no s’ha acabat la lliga, l’equip de veterans del FC Sant Esteve s’ha proclamat el campió de la competició. A més,  amb aquest primer lloc també s’ha assegurat l’ascens de categoria.

  • 15 d'abril de 2019 Inscripcions obertes per a la Cursa Sant Jordi Cursa Sant Jordi

    Les inscripcions a la tradicional Cursa de Sant Jordi comencen el 15 d’abril. La Cursa està organitzada per l’Àrea d’Esports i torna  a apostar per un esdeveniment esportiu popular, no competitiu i obert a les persones de totes les edats. La prova esportiva tindrà lloc enguany el 5 de maig a causa del calendari electoral. 

  • 10 d'abril de 2019 El taekwondo sesrovirenc triomfa en la competició Taekwondo

    El primer trimestre del 2019 ha estat una etapa d’intensa activitat per a l’Escola Taekwondo Sesrovires. El taekwondo sesrovirenc ha viatjat per Catalunya, Espanya i Europa per participar en diversos campionats de pumse i de combat. Els darrers èxits els ha obtingut al Torneig de l’Amistat. El proper repte és l’Open d’Espanya.

Activitats

Darrera actualització: 15.01.2019 | 13:22