Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2021-2022

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius. 

Documents

Notícies

  • 8 de setembre de 2021 Els clubs es preparen per començar la competició oficial esports

    La majoria de federacions d’esports col·lectius ja han anunciat els calendaris oficials de la temporada 2021-2022. El Club Handbol Sant Esteve i el Club Vòlei Sant Esteve començaran a finals de setembre. El Futbol Club Sant Esteve tindrà el seu primer partit oficial a l’octubre i unes setmanes més tard també entraran en competició els equips del Futbol Sala Sant Esteve i de la Penya Blaugrana.

  • 4 de setembre de 2021 Més de 100 esportistes participen en el recuperat Torneig de Vòlei Sorra Vòlei sorra

    Més d’un centenar d’esportistes de diferents localitats prenen part aquest cap de setmana en el Torneig de Vòlei Sorra. El Club Vòlei Sant Esteve organitzava aquest campionat al mes de juliol, amb motiu de la Festa Major, però des del 2020 no s’ha pogut celebrar a causa de la pandèmia. Els partits es jugaran els dies 4 i 5 de setembre a les pistes annexes al Camp de Futbol Municipal.

  • 3 de setembre de 2021 Les Escoles Esportives ofereixen 1.200 places esportives per a totes les edats Escoles Esportives

    Les Escoles Esportives ofereixen aquesta temporada 10 esports diferents i 1.200 places adreçades a esportistes de totes les edats. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar al Complex Esportiu Municipal i a les entitats organitzadores.

Activitats

Darrera actualització: 20.07.2021 | 09:00