Esports

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius.  

Inscripcions Escoles Esportives 2017-2018

Les Escoles Esportives permeten a infants i joves practicar 9 modalitats esportives diferents durant el curs 2017-2018. Les inscripcions es poden realitzar a partir del mes de juny al Complex Esportiu Municipal i en el cas del taekwondo, directament, en el club. La documentació per realitzar la inscripció es pot trobar al Complex Esportiu i en els següents enllaços:

Díptic Escoles Esportives

Inscripció Escola Esportiva Handbol

Inscripció Escola Esportiva Voleibol

Inscripció Escola Esportiva Futbol Sala

Inscripció Escola Esportiva Futbol

Inscripció Escola Esportiva Bàsquet

Inscripció Escola Esportiva Pàdel

Inscripció Escola Esportiva Patinatge

Inscripció Escola Esportiva Taekwondo

Inscripció Escola Esportiva Gimnàstica

Notícies

 • 17 d'octubre de 2017 Línia d’ajuts per a infants i joves inscrits en els campus i escoles esportives Escoles Esportives

  L’Ajuntament ha aprovat les bases per concedir ajuts a infants i joves inscrits en les Escoles Esportives i Campus Esportius durant l’any 2017. Els beneficiaris dels ajuts han de reunir determinades condicions i han de sol·licitar l’ajut de l’1 al 31 de desembre de 2017.

 • 26 de setembre de 2017 Lucia Rosa, campiona d'Espanya de pàdel Lucia Rosa i Anna Ortiz

  La sesrovirenca Lucia Rosa i la seva companya de dupla Anna Ortiz es van penjar l’or en el Campionat d’Espanya de Menors de Pàdel, dins de la categoria aleví femenina. Amb aquest nou èxit, Lucia i Anna ocupen actualment la primera posició del rànquing espanyol de la seva categoria.

 • 20 de setembre de 2017 Reformes de les dues pistes de pàdel Pistes de Pàdel

  Aquesta setmana han començat les obres a les pistes de pàdel del Complex Esportiu Municipal. Aquest equipament és molt utilitzat, tant per l’Escola de Pàdel, com pel Club Pàdel Sesrovires i els abonats.  Els treballs consisteixen en el sanejament de les parets i en la substitució de la tanca perimetral per una de termosoldat, de major qualitat que l’anterior. El cost d’aquesta reforma és 25.354,82 euros.

 • 7 de setembre de 2017 L’alcaldessa visita les obres en marxa Visita Escoles Velles

  L’alcaldessa Maria del Carme Rallo va visitar ahir les diferents obres que estan en marxa al municipi. Acompanyada per Antonio Centeno, regidor d’Obres, va supervisar les feines de remodelació de l’edifici de les Escoles Velles, la nova superfície de joc de la Pista Coberta Francesc Castellet i les obres de millora de l’interior del Casino. Així mateix, també es va desplaçar al Complex Esportiu, on a l’agost s’han fet tasques de manteniment i neteja de la piscina coberta i s’ha substituït el jacuzzi i la sauna.

 • 6 de setembre de 2017 Nova superfície de joc per a la Pista Coberta Francesc Castellet Pista Coberta Francesc Castellet

  L’Ajuntament està arreglant aquesta setmana la superfície de joc de Pista Coberta Francesc Castellet.  Ahir es va començar a col·locar una nova capa de formigó, amb un gruix de 12 centímetres d’alçada. També es posarà formigó als accessos de l’equipament, per tal de millorar l’entrada i sortida al recinte. Les obres tenen un cost de 23.925,33 euros.

Darrera actualització: 19.07.2017 | 11:13