Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2018-2019

Les Escoles Esportives permeten a infants i joves practicar 10 modalitats esportives diferents durant el curs 2017-2018. Les inscripcions es poden realitzar a partir del mes de juny al Complex Esportiu Municipal i en els clubs organtizadors. La documentació per realitzar la inscripció es pot trobar al Complex Esportiu i en els següents enllaços:

Díptic Escoles Esportives

Inscripció Escola Esportiva Handbol

Inscripció Escola Esportiva Voleibol

Inscripció Escola Esportiva Futbol Sala

Inscripció Escola Esportiva Futbol

Inscripció Escola Esportiva Pàdel

Inscripció Escola Esportiva Patinatge artístic

Inscripció Escola Esportiva Taekwondo

Inscripció Escola Esportiva Gimnàstica artística i rítmica

Inscripció Escola Esportiva Judo

Inscripció Escola Esportiva Golf

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius.  

Notícies

  • 13 de febrer de 2019 Tres socis del GIRES, coautors de la guia sobre la segona major cascada del món Projecte Gocta

    El projecte d’exploració Gocta acaba de publicar la guia Perú, barranquismo en Cuispes y Cocachimba. El llibre és el resultat de 8 anys d’exploracions en la zona que acull algunes de les majors cascades del planeta. Els membres del GIRES Juan Miguel Moreno Nitu, Anton Sendra i José Martínez són tres dels autors del llibre i impulsors del projecte des dels seus inicis.

  • 12 de febrer de 2019 Doble pòdium de Tresina Sport a Mollerussa Tresina Sport a Mollerussa

    Els dos equips de Tresina Sport van pujar al pòdium en la primera prova de la Copa Catalana de Resistència Off-Road, celebrada diumenge a Mollerussa.  La parella formada pels germans Jordi i David Boltà es va proclamar campiona de la cursa  i els germans Ivan i Xavier Margarit van ser els subcampions.

  • 8 de febrer de 2019 Torna la cursa solidària Corre en Gran Cursa solidària

    La segona edició  la Cursa Corre en Gran arribarà el proper 24 de març als carrers de Sant Esteve Sesrovires. Aquest esdeveniment esportiu solidari està dedicat enguany a recaptar fons per a la investigació d’ELA, una malaltia també coneguda com esclerosi lateral amiotròfica. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar en la web correengran.cat

Activitats

Darrera actualització: 15.01.2019 | 13:22