Esports

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius.  

Notícies

 • 28 de febrer de 2017 Enquesta sobre els serveis esportius municipals Complex Esportiu Municipal Sant Esteve Sesrovires

  L’Àrea d’Esports avalua periòdicament la qualitat dels serveis esportius municipals per saber l’opinió dels ciutadans i poder aplicar plans de millora. Amb aquesta finalitat, l’Àrea d’Esports distribuirà una enquesta del 27 de febrer al 26 de març i, a més, obsequiarà amb una entrada gratuïta al Complex Esportiu a totes aquelles persones que lliurin el qüestionari emplenat.

 • 11 de gener de 2017 Avui entra en servei l'accés habitual a les pistes de pàdel Pàdel

  Avui entra en servei l’accés habitual a les pistes de pàdel del Complex Esportiu Municipal. El robatori que va patir l’equipament al novembre va provocar importants desperfectes en diferents parts de les instal•lacions i va obligar a tancar l’entrada habitual a les pistes i a obrir un accés temporal.

 • 21 de desembre de 2016 Actuacions de manteniment i millora en instal•lacions municipals NETEJA DEL PAVIMENT SINTÈTIC DEL PAVELLÓ

  En les darreres setmanes s’estan duent a terme actuacions en diversos equipaments municipals adreçades al seu manteniment i millora. S’han realitzat treballs a l’Escola La Roureda i al Complex Esportiu. Així mateix, en els propers dies està prevista la renovació de l’enllumenat tant de la sala del teatre del Casino com de la Pista Coberta Francesc Castellet.

 • 30 de novembre de 2016 Campus esportius per als infants per gaudir del Nadal CAMPUS ESPORTIUS DE NADAL

  Quatre clubs aprofitaran l’aturada de la competició esportiva al desembre per organitzar campus per a nois i noies durant les festes nadalenques. Les entitats que ofereixen campus aquest any són el CH Sant Esteve, el Club Patinatge Sesrovires, Ses Dansa i el FC Sant Esteve

 • 22 de novembre de 2016 Detinguts els presumptes autors del robatori al Complex Esportiu Municipal Complex Esportiu Municipal Sant Esteve Sesrovires

  Un control conjunt dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Martorell, destinat a prevenir els robatoris amb força a empreses de la zona, ha permès la detenció dels presumptes autors del robatori al Complex Esportiu Municipal perpetrat la matinada de l’1 de novembre.

Darrera actualització: 25.07.2016 | 09:27