Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2021-2022

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius. 

Documents

Notícies

  • 24 de novembre de 2021 L’handbol surt al carrer per donar-se a conèixer entre els infants handbol al carrer

    El CH Sant Esteve se suma a la campanya Handbol al carrer, que se celebrà a més de 50 municipis catalans per visibilitzar aquest esport. El club ha programat per diumenge al matí, a la Pista Francesc Castellet, un munt d’activitats en obert per a tots els nens i nenes del poble d’entre 4 i 11 anys.

  • 23 de novembre de 2021 Guillem Bonilla torna de Portugal com un dels 10 millors taekwondistes d’Europa Guillem Bonilla

    El taekwondista sesrovirenc  Guillem Bonilla acaba de tornar de Seixal (Portugal), on ha participat en el 15è Campionat d’Europa de Pumses. En el seu primer any com a cadet, ha quedat en la novena plaça. Només 4 centèsimes el van separar del vuitè lloc que li hauria permès classificar-se per disputar la final de la categoria cadet.

  • 22 de novembre de 2021 El Complex Esportiu ofereix un mes gratuït als abonats que matriculin una persona coneguda Boom Friday

    Del 22 al 28 de novembre, el Complex Esportiu Municipal ofereix la promoció Boom Friday. Qualsevol persona sòcia de l’equipament que porti una amistat per abonar-s’hi tindrà la mensualitat de desembre de franc i el nou soci, la matrícula gratuïta.  Més informació en la mateixa recepció del Complex Esportiu.

Activitats

Darrera actualització: 23.11.2021 | 13:31