Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2018-2019

Les Escoles Esportives permeten a infants i joves practicar 10 modalitats esportives diferents durant el curs 2017-2018. Les inscripcions es poden realitzar a partir del mes de juny al Complex Esportiu Municipal i en els clubs organtizadors. La documentació per realitzar la inscripció es pot trobar al Complex Esportiu i en els següents enllaços:

Díptic Escoles Esportives

Inscripció Escola Esportiva Handbol

Inscripció Escola Esportiva Voleibol

Inscripció Escola Esportiva Futbol Sala

Inscripció Escola Esportiva Futbol

Inscripció Escola Esportiva Pàdel

Inscripció Escola Esportiva Patinatge artístic

Inscripció Escola Esportiva Taekwondo

Inscripció Escola Esportiva Gimnàstica artística i rítmica

Inscripció Escola Esportiva Judo

Inscripció Escola Esportiva Golf

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius.  

Notícies

  • 18 d'octubre de 2018 El pavelló estrena il•luminació led LEDS PAVELLÓ

    Durant aquesta setmana s’ha renovat part de l’enllumenat interior del pavelló poliesportiu. S’han substituït els focus halògens de la pista i els fluorescents de la graderia per tecnologia led, la qual millora tant els nivells d’il·luminació com d’estalvi energètic al reduir-ne el consum.

  • 18 d'octubre de 2018 Últims dies per sol·licitar els ajuts per a les Escoles Esportives Escoles Esportives

    Amb la intenció de facilitar la participació en els programes esportius de les famílies més desfavorides, l’Ajuntament ha aprovat una línia d’ajuts per a  infants i joves de les Escoles Esportives i dels Campus Esportius. Les sol·licituds es poden realitzar fins al 31 d’octubre de 2018.

  • 5 d'octubre de 2018 Escacs i mat a la Biblioteca Municipal Escacs

    El  Club d’Escacs Sant Esteve impartirà un taller a la Biblioteca Municipal per aprendre a jugar a escacs i per perfeccionar la tècnica dels que ja en saben. La primera sessió serà el dissabte 6 d’octubre, de 10.00h a 13.00h. És una activitat gratuïta.

Activitats

Darrera actualització: 13.06.2018 | 13:56