Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2020-2021

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius. 

Documents

Notícies

  • 20 de febrer de 2021 Tornen les activitats extraescolars, els esplais i els consells esportius Esport escolar

    El PROCICAT ha flexibilitzat lleugerament les mesures contra la pandèmia. Es mantenen la majoria de restriccions, però en canvi es permeten les activitats extraescolars, els esplais i l’esport escolar. Les noves mesures entren en vigor aquest dilluns.

  • 19 de febrer de 2021 El ple municipal reconeix l’esport com un servei essencial Esports

    El ple municipal d’aquesta setmana ha aprovat per unanimitat una moció impulsada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) que defensa l’esport com un servei essencial.  El text aprovat defineix l’activitat esportiva com un servei essencial amb incidència directa en la millora de la salut, en l’educació, en la formació i en la inclusió social.

  • 9 de febrer de 2021 Adalberto Angeles viatja a Israel com a entrenador de la selecció dominicana de judo judo

    Adalberto Angeles, professor del Club de Judo de Sant Esteve Sesrovires, viatjarà el 18 de febrer  fins a Israel com a coach de la selecció dominicana per participar en el Gran Slam de Tel Aviv.  Tant ell com els seus esportistes s’han de sotmetre a  una doble PCR abans d’anar-hi i a estrictes mesures sanitàries un cop arribin al país.

Activitats

Darrera actualització: 29.07.2020 | 11:03