Som l’Alternativa Unitària per Sant Esteve

Dimecres, 8 de gener de 2020 a les 00:00

GRUP MUNICIPAL ALTERNATIVA UNITÀRIA PER SANT ESTEVE (setembre 2019). Estrenem curs i grup polític. Som l’Alternativa Unitària: gent de Som Alternativa, CUP i veïnes que no pertanyen a cap partit. Vam néixer com a conseqüència natural a la fita històrica que va representar l’1O i com a reflexió i evolució democràtica posterior que aquell dia ens ha aportat.
Treballarem unides defensant els valors democràtics que han de fonamentar la República, començant pel dret a l’autodeterminació. Els resultats de les eleccions municipals auguraven un ajuntament d’esquerres, progressista, valent i anti-155, però no ha estat així. Agraïdes i orgulloses dels resultats, treballarem per la transparència, denunciat el que és perjudicial per a la gent, contra la corrupció i la mala gestió, fent propostes per un model de poble inclusiu, ecologista, social i just. Apostem per la fiscalitat redistributiva i per això hem proposat mesures concretes per la via de la bonificació per promocionar i ajudar a la transició i l’estalvi energètic: bonificacions a impostos, taxes i tributs per l’eco-mobilitat (bonificacions en l’impost de vehicles eco), la implantació d’elements de construcció sostenibles, o bonificacions per fomentar la contractació de persones en situació de risc d’exclusió social, persones amb discapacitat, víctimes de violència de gènere, etc. (pots consultar-les al web). Convertim en fets la nostra consciència ecologista, social i feminista.
Haurem de prendre posicions davant l’onada de repressió que molt probablement ens vindrà a sobre els pròxims dies. La criminalització de la defensa dels drets civils i de les organitzacions ciutadanes ha estat sempre una estratègia dels estats opressors per castigar i anul•lar els moviments que democràticament defensen unes posicions enfrontades amb els seus interessos i nacionalismes. Ens hi trobaran unides i dempeus, com aquell 1 d’O!.   
Participeu d’aquest projecte! Ens trobareu a: www.alternativaunitaria.cat/ i @auxses (Twitter), www.facebook.com/auxses/ i www.instagram.com/auxses.fotos/.
 

Darrera actualització: 06.03.2020 | 14:33