Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2021-2022

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius. 

Documents

Notícies

  • 4 de febrer de 2023 L’Escola Taekwondo Sesrovires triomfa al Campionat de Catalunya Escola Taekwondo Sesrovires

    Una àmplia delegació d’esportistes de l’Escola Taekwondo Sesrovires va participar en el Campionat de Catalunya de Pumses, que es celebrar el passat 29 de gener al Poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona per a les categories adult i infantil. Els sesrovirencs van quedar tercers per equips i van classificar cinc competidors per al proper Campionat d’Espanya.

  • 3 de febrer de 2023 Èxit de les patinadores sesrovirenques al Trofeu de Sant Pere de Riudebitlles Patinatge

    El Club Patinatge Artístic de Sant Esteve Sesrovires ha tornat del Trofeu de Sant Pere de Riudebitlles amb 15 medalles. Un total de 21 patinadores sesrovirenques van prendre part en la competició, que es va celebrar el passat 29 de gener.

  • 1 de febrer de 2023 La sesrovirenca Tania Álvarez arriba a Nova York per boxejar al Madison Square Garden Boxa

    La boxejadora sesrovirenca Tania Álvarez ja es troba a Nova York. Dissabte s’enfrontarà a la campiona australiana Skye Nicolson en el Madison Square Garden, lloc emblemàtic en el món de la boxa. En la seva carrera com a professional, Álvarez ha guanyat els set combats que ha disputat.

Activitats

Darrera actualització: 08.04.2022 | 12:23