Formulari Parc Canals i Nubiola

Informació sobre el Parc Canals i Nubiola


Aquest espai natural, cedit a l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires per la família Canals i Nubiola, és considerat el pulmó verd del municipi. La zona de pícnic, les barbacoes, el circuit esportiu el configuren com un espai ideal per gaudir del lleure i l'esport. És, a més, el punt d’inici i final de la Ruta Verda.

El Parc Canals i Nubiola compta amb una zona equipada amb 8 barbacoes, una àrea de pícnic i una zona de jocs infantils. Les barbacoes disposen de tot un seguit de mesures per evitar el risc d’incendis.

El parc és un entorn d’interès natural i paisatgístic del municipi i, per tant, cal tenir-ne cura i ser especialment respectuosos amb els seus valors. Per aquest motiu és important respectar un seguit de normes:

- Respecteu l’espai
- No encengueu foc fora de les barbacoes
- No llenceu burilles enceses
- No llenceu focs d’artifici al recinte del parc
- Deixeu la zona neta i endreçada després del seu ús
- Recordeu apagar sempre les brases un cop hàgiu acabat
- Respecteu els altres usuaris i la tranquil•litat dels veïns i veïnes

Reserves al Parc


Per tal de gaudir de l'espai es farà reserva prèvia, cal sol·licitar-ho prèviament al Servei d’Informació i Atenció Ciutadana, presencialment o omplint el formulari que trobareu a continuació, com a molt tard el dijous anterior al cap de setmana demanat.

L’espai de les barbacoes es pot fer servir tots els caps de setmana i festius, excepte el dijous Sant, divendres, dissabte i diumenge de Festa Major i els mesos d’agost, desembre i gener.  L'horari és de 10.00 a 17.00 hores.

Aspectes a tenir en compte:

- En el recinte no hi ha disponibiliat de llenya.
- El fet d’enviar aquest formulari no implica que se us hagi concedit la reserva.
- La reserva només será efectiva quan l’Ajuntament confirmi que el dia demanat està disponible.
- En el cas de variació del nombre d’assistents o no poder assistir,  avisar amb antelació enviant un correu al SIAC: ses.siac@sesrovires.cat

Cost


El cost de l'ús dels espais per a esbarjo familiar del Parc municipal Canals i Nubiola  és de 37,37 € (import diari per cada taula) . El cost es calcula d’acord amb l’ordenança fiscal vigent.

a) La taxa, que es meritarà per un màxim de 10 persones per taula, comportarà el dret a la utilització de les barbacoes ubicades al mateix recinte.

b) Els veïns i veïnes empadronats/des a Sant Esteve Sesrovires, gaudiran d'una bonificació del 100% pel que fa a l'esmentada taxa.

Tanca Formulari

Formulari de reserva barbacoes i taules al Parc Canals i Nubiola

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.
*

Es pot consultar la Poltícia de Privacitat en aquest enllaç


Darrera actualització: 5.01.2024 | 09:46
Darrera actualització: 5.01.2024 | 09:46