Igualtat

Notícies

  • 20 de març de 2023 Acte obert a tothom per debatre sobre les polítiques d’igualtat a Sant Esteve Enquesta

    En el marc de l’elaboració del Pla Local d’Igualtat, la regidoria d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI organitza una trobada oberta  a tothom. La sessió tindrà lloc el 30 de març a la Sala Domènech i Estapà. Paral·lelament, s’ha preparat una enquesta per recollir les opinions de la ciutadania que es pot contestar en aquest enllaç.

  • 8 de març de 2023 Les dinamitzadores del PIDCES imparteixen un taller a l’institut sobre el Dia de la Dona Dia de la Dona

    Avui, les dinamitzadores del PIDCES  s’han apropat fins a l’Institut Montserrat Colomer per impartir un taller sobre el Dia la Dona. Paral·lelament, el centre també ha organitzat diversos actes amb motiu del 8 de març.

  • 3 de març de 2023 Activitats durant tot el mes amb motiu del Dia de la Dona Jornades de la dona

    El proper 8 de març és el Dia Internacional de les Dones. La regidoria d’Igualtat, Polítiques Feministres i LGTBI, amb la col·laboració de les dues entitats de dones del municipi, organitza unes jornades amb diverses activitats durant tot el mes. Entre els actes previstos, destaquen la lectura del manifest el mateix 8 de març, el sopar de dones i un debat entre professionals destacades del municipi.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 13:18