Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Enllaços

Notícies

  • 2 de febrer de 2023 Projecte per constituir un col·lectiu de gòspel a Sant Esteve gòspel

    Aquest dijous, a les 20.30h, té lloc a la sala Domènech i Estapà una reunió oberta a tothom. L’objectiu de la trobada és mirar de crear un col·lectiu de gòspel a Sant Esteve Sesrovires. El projecte està impulsat per un grup promotor encapçalat per Pau Sastre, músic sesrovirenc amb una dilatada experiència en la direcció de grups de gòspel.

  • 1 de febrer de 2023 La Biblioteca Municipal posa en marxa un grup de conversa en francès Biblioteca

    La Biblioteca Municipal Joan Pomar enceta un grup de conversa en francès. La primera trobada serà el proper 9 de febrer. Per al públic infantil, l’equipament ha programat per al mes de febrer dues sessions de l’hora del conte i un taller de criptografia.

  • 22 de gener de 2023 Salto a la Fama torna als escenaris amb ¡Vaya lío! Salto a la Fama

    El grup de teatre sènior Salto a la Fama estrena el 28 de gener al Casino l’obra ¡Vaya lío!. El retorn als escenaris, coincideix amb la posada en marxa de classes de teatre al Casal de la Gent Gran. Els dos projectes estan impulsats per l’actor sesrovirenc Jordi Prunés

Activitats

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 16.09.2020 | 17:24