Cultura

La cultura a Sant Esteve


La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Enllaços

Notícies

  • 18 de d’abril de 2024 Els premis Sesrovirencs de l’Any reconeixen Josep Valls, el Club d’Handbol i l’agermanament amb Champniers SESROVIRENC DE L'ANY

    Els Sesrovirencs de l’Any 2023 reconeixeran, el proper 23 d’abril, a en Josep Valls Bou en la categoria de Persona, pels 45 anys com a president de la Coral Sant Esteve. El guardó a l’Entitat s’atorgarà al Club Handbol Sant Esteve pels 50 anys d’història, mentre que a l’Activitat es premiaran els 10 anys d’Agermanament Sant Esteve-Champniers. El Teatre Municipal El Casino acollirà el lliurament dels guardons, a les 19.00 hores, en un acte públic.

  • 17 de d’abril de 2024 El Concurs de Pintura Ràpida repartirà 2.000 euros en premis Pintura ràpida

    Coincidint amb la Fira de Primavera, el pròxim diumenge 5 de maig se celebra l’11a edició del Concurs de Pintura Ràpida.  Hi ha 2.000 euros en premis per als millors quadres. La inscripció s’ha de fer el mateix dia del concurs.

  • 16 de d’abril de 2024 L’exposició 'Confluències' uneix obres pintades amb vi, ceràmica i poesia Exposició

    L’artista sesrovirenca Marta Arañó, la ceramista Rebeca Puértolas i el poeta Josep Lázaro uneixen la seva creativitat en Confluències, l’exposició que s’inaugura aquest dissabte, a les 19.00 hores,  a la sala municipal el Celler. La mostra també comptarà amb música en directe.

Activitats

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 16.09.2020 | 17:24