Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Enllaços

Notícies

  • 30 de maig de 2023 Romeria de la Cofradía del Santo Cristo fins al Parc del Motor Romeria

    La Cofradía del Santo Cristo organitza un any més la Romeria del Rocío. En aquesta ocasió tindrà lloc el diumenge 4 de juny. Després de la missa rociera, els participants marxaran en romeria fins al Parc Canals i Nubiola, on celebraran un dinar de germanor. Els tiquets per a l’àpat es poden adquirir en la mateix entitat.

  • 26 de maig de 2023 L’Estevestiu recupera el casal d’estiu per a infants de 3 a 12 anys Estevestiu

    L’Estevestiu, l’oferta d’esports i lleure per a infants i joves, ofereix aquest any 15 activitats diferents. Enguany es recupera el casal d’estiu per nens i nenes de 3 a 12 anys i s’incorpora per primer cop un taller dedicat al món de la cuina. Les inscripcions ja estan obertes.

  • 25 de maig de 2023 La Combogira torna a actuar a Sant Esteve aquest divendres Combogira

    La Combogira és un circuit d’actuacions musicals impulsat per les aules de música de quatre poblacions diferents, entre les quals es troba la de Sant Esteve Sesrovires. Aquest divendres la Combogira oferirà un concert davant del Casino. La música començarà a sonar a les 19.30h.

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 16.09.2020 | 17:24