Educació

Notícies

  • 5 de setembre de 2022 Comença el curs escolar amb la gratuïtat del grup de 2-3 anys a La Ginesta i amb 1.563 alumnes als centres de Sant Esteve Inici curs escolar

    Avui ha començat el curs escolar als centres educatius d’infantil i primària de Sant Esteve Sesrovires. A l’institut Montserrat Colomer, l’inici serà aquest dimecres. En total, 1.563 alumnes. Aquest curs comença una setmana abans que altres anys i amb la gratuïtat  del grup de 2-3 anys a la llar d’infants municipal La Ginesta. L’alcalde i el regidor d’Educació han visitat aquest matí les escoles per supervisar les obres de millora que l’Ajuntament ha realitzat durant l’estiu.

  • 4 d'agost de 2022 L’Ajuntament edita un llibret amb l’oferta formativa pel proper curs CURSOS I TALLERS

    Ja està disponible al web municipal la informació sobre les diferents propostes formatives pel curs 2022-2023. Hi trobareu cursos i tallers de Benestar Social, Educació i Cultura, amb iniciatives municipals i d’entitats, les Escoles Esportives dels clubs i les Activitats Aquàtiques del Complex Esportiu Municipal.   

  • 22 de juliol de 2022 Sant Esteve reclama a la Generalitat la finalització de l'institut INSTITUT

    El Ple Municipal ha aprovat per unanimitat una moció dels grups del govern municipal que reclama al Departament d’Educació de la Generalitat la immediata licitació de l’obra de finalització de l’Institut Montserrat Colomer. L’Ajuntament lamenta la tardança i els reiterats incompliments per part de la Generalitat en un projecte aprovat des de l’any 2010.

Darrera actualització: 09.03.2022 | 13:03