Promoció Econòmica

Notícies

  • 25 de maig de 2023 Curs gratuït sobre estratègia de vendes per a emprenedors i empreses Vendes

    Mónica Mendoza, experta en estratègia comercial, impartirà el 16 de juny un seminari on explicarà les claus més importants per vendre productes i serveis. El curs està subvencionat al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires. Les inscripcions es poden fer per internet o en el departament de Promoció Econòmica.

  • 23 de maig de 2023 Curs d’instal·lacions frigorífiques per a persones aturades CURS

    La Fundació Jaume Balmes ha obert les inscripcions per al curs de muntatge i manteniment d’instal·lacions frigorífiques. L’acció formativa està orientada prioritàriament a persones a l’atur. Les classes començaran al juny i finalitzaran a l’octubre, ja que està format per 480 hores lectives.

  • 23 de maig de 2023 Saica anuncia una inversió de més de 100 milions d’euros en una fàbrica al polígon Can Margarit TERRENYS SAICA POL . IND. CAN MARGARIT

    El Grup Saica invertirà més de 100 milions d'euros en una nova fàbrica de cartró als terrenys que va adquirir el 2010 situats al polígon industrial Can Margarit. El començament de les obres es preveu per a aquest estiu i la instal·lació de les primeres màquines, per a finals de 2024.

Darrera actualització: 23.11.2021 | 13:16