Joventut

Àrea de Joventut


L'Àrea de Joventut organitza diverses activitats adreçades al jovent al llarg de l'any.

Notícies

  • 14 de de maig de 2024 L’Espai Obert es consolida com un servei essencial en l’acompanyament d’infants i joves ESPAI OBERT

    Des de l’any 2007 l’Àrea de Serveis Socials presta l’Espai Obert, un servei d’intervenció socioeducativa per acompanyar infants i joves de 4 a 16 anys del municipi i les seves famílies. Aquest curs compta amb 37 usuaris, repartits en tres grups d’edat.

  • 2 de de maig de 2024 Comença la Primavera Jove Primavera Jove

    La Primavera Jove arrenca aquest divendres amb una sessió de cinema a la fresca al patí de les Escoles Velles. El programa de la Primavera Jove tindrà lloc del 3 a l’11 de maig amb un conjunt d’activitats gratuïtes per al públic juvenil.

  • 9 de d’abril de 2024 Xerrada perquè els joves tinguin eines per gestionar les seves emocions Xerrada

    Des de la pandèmia, el nombre de joves amb trastorn mentals s’ha duplicat a Catalunya. Si l’any 2019,10.000 infants i adolescents prenien ansiolítics i antidepressius, ara són més de 20.000. Davant d’aquesta situació, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament s’ha adherit al Servei de Suport Emocional que impulsa el Consell Comarcal amb la col·laboració de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona.  La pròxima activitat d'aquest servei serà una xerrada a la Sala Jove, el 19 d’abril, per parlar de com es poden gestionar les pròpies emocions.