Portal de participació

Continguts

El Reglament de Participació Ciutadana

El Reglament de Participació Ciutadana regula les formes, els mitjans i els procediments d’informació i participació dels ciutadans i ciutadanes de Sant Esteve Sesrovires. El Reglament reconeix el dret a la participació de totes les persones i consideren que tenen dret a intervenir en la gestió dels assumptes públics locals, ja sigui directament o a través d’associacions.

Consulta el Reglament de Participació Ciutadana en aquest enllaç.

Instruments de consultes i participació

El Reglament de Participació ciutadana, contempla diversos mecanismes de participació ciutadana vinculats als següents drets:

 • Dret a la informació
 • Dret de petició
 • Dret de reunió
 • Dret d'audiència 
 • Dret a la iniciativa ciuatadana
 • Dret a presentar queixes, reclamacions i suggeriments
 • Dret d'intervenció en les sessions públiques municipals
 • Dret a la consulta popular o referèndum

També contempla òrgans de participació com el Consell Consultiu i consells sectorials.

Des de l'any 2019, es compta amb un instrument de participació nou: la plataforma Decidim Sesrovires

 

Resultats de consultes i processos participatius

 Participació de les entitats en la presentació de candidatures als Premis Sesrovirencs de l'any 2020 (A traves de la plataforma Decidim Sesrovires i altres canals. Procés ajornat per la COVID. Resultats.)

Participació de les entitats en la presentació de candidatures als Premis Sesrovirencs de l'any 2019 (A traves de la plataforma Decidim Sesrovires i altres canals. Procés finalitzat. Resultats.)

Participació de les entitats en la presentació de candidatures als Premis Sesrovirencs de l'any 2018 (A traves de la plataforma Decidim Sesrovires i altres canals. Procés finalitzat. Resultats.)

Consulta pública sobre la modificació dels horaris d'accés lliure a les instal·lacions esportives municipals 2019 (A traves de la plataforma Decidim Sesrovires i altres canals. Procés finalitzat. Resultat: modificació realitzada)

Projecte participatiu El futur de les petites ciutats d'Europa 2017 (Resum de totes les sessions)

Enquesta a la població sobre diversos aspectes del municipi 2017. ( A través del Projecte Quadern Familiar. Qüestionari en paper. Resultats)

Instruments per valorar els serveis

El Reglament de Participació reconeix a la ciutadania un conjunt de drets, que els sesrovirencs i sesrovirenques poden fer servir per valorar els serveis i presentar queixes i suggeriments.

Valoració dels serveis

Queixes i suggeriments

Resultats de la valoració dels serveis

Enquesta sobre el SIAC per elaborar la seva carta de serveis 2020. (A través de formulari web i enquesta en paper. Resultats)

Enquesta equipaments esportius 2020 (A traves de la plataforma Decidim Sesrovires. Procés finalitzat. Resultats en elaboració).

Enquesta equipaments esportius 2019 (A traves de la plataforma Decidim Sesrovires. Procés finalitzat. Resultats.)

Cartes de Serveis

El ple municipal del 19 de febrer de 2020 va aprovar la Carta de Serveis del SIAC. Es pot consultar en aquest enllaç.

 • JUSTICIA Publicada la llista del cens electoral per al sorteig de candidats a jurat popular 13-09-2022

  La Llei del Tribunal del Jurat estableix l’obligació d’un sorteig per determinar les persones candidates a formar part d’un jurat popular. Aquestes s’elegeixen a partir de la llista del cens electoral, que la ciutadania pot consultar des d’avui i fins al 21 de setembre a dependències municipals.

 • CLOENDA PROJECTE EUROPEU CARE Sant Esteve acull la cloenda del programa europeu CARE sobre migració 26-10-2021

  Aquest cap de setmana s’han presentat a Barcelona les conclusions del projecte CARE, una iniciativa europea pel foment del diàleg intercultural i la creació d’una xarxa de solidaritat per als migrants. Sant Esteve, com a integrant del projecte, va acollir dissabte una recepció oficial a les delegacions participants provinents de Portugal, França, Itàlia, Bulgària, República Txeca i Espanya.

Darrera actualització: 30.09.2021 | 09:01
Darrera actualització: 30.09.2021 | 09:01