Mobilitat

Taxis


Taxi - Cuenca  Tel: 607 494 992 
Taxi - Moreno  Tel: 657 983 390 
Taxi - Serrano Tel : 671 510 110

Horari bus urbà


Horaris vigents a partir del 15 de gener de 2024


Horari bus urbà

 

Documents

Enllaços

Notícies

  • 8 de d’abril de 2024 Comencen les obres d'ampliació de la vorera de l’avinguda Sant Esteve OBRES VORERA CA N AMAT

    Avui han començat les obres per ampliar i reurbanitzar la vorera parell de l’avinguda Sant Esteve de Ca n’Amat. L’objectiu de l’actuació és millorar l'accessibilitat a l'entorn del casal social del barri.  La durada dels treballs és d’uns dos mesos.

  • 7 de de març de 2024 L’Ajuntament millora l’accessibilitat als espais d’atenció a la ciutadania dels equipaments municipals SIAC

    Aquesta setmana han començat les obres de millora de l’accessibilitat a diversos equipaments municipals. En una primera fase s’intervé a l’Ajuntament, al Casal de la Gent Gran, al Teatre El Casino i a la residència Can Serra. Es realitzen actuacions per facilitar l’accessibilitat als punts d’atenció ciutadana a les persones amb mobilitat reduïda i persones amb discapacitat auditiva. Compten amb el finançament de fons Next Generation.

  • 12 de de gener de 2024 El bus urbà amplia el servei amb nova parada al CAP NOVA PARADA DEL BUS URBÀ AL CAP

    A partir del dilluns 15 de gener el bus urbà de Sant Esteve amplia el servei amb una nova parada al CAP de La Gleva. Amb la modificació del recorregut es posa en marxa també una parada a la plaça Xic Mateu i s’aprofita per ajustar els horaris de les expedicions a l’institut.

Darrera actualització: 12.01.2024 | 12:08