Turisme

Un municipi ideal per fer turisme

s:1011:"

Sant Esteve Sesrovires és un municipi situat al Baix Llobregat (província de Barcelona), que amb més de 18 km2 de superfície i a 173 msnm, acull uns 7.000 habitants.

Es troba a l'ombra de la muntanya de Montserrat, entre el Llobregat i l’Anoia, a tocar del Penedès, en una zona de relleus ondulats serpentejats per torrents. Aquesta situació ha donat lloc al seu paisatge de bosc mediterrani de ribera i a l’equilibri entre la indústria i l’agricultura. La importància de la indústria de Sant Esteve recau en els seus polígons industrials, amb empreses tan reconegudes com Chupa Chups o SEAT. L’equilibri d’aquestes zones s’aconsegueix amb l’agricultura basada en arbres fruiters, on la fruita més reconeguda és la cirera, i extensions de vinyes amb D.O. Penedès, que després donaran lloc als vins i caves que es produeixen en els tres cellers del municipi.

";

Documents

Notícies

 • 26 de juny de 2022 Comencen les obres del Balcó de Montserrat al parc d’A Migdia PARC A MIGDIA

  Sant Esteve tindrà al parc d’A Migdia de Ca n’Amat un dels “Set Balcons de Montserrat”, una iniciativa de desenvolupament turístic comarcal. S’hi instal·laran de dues cadires gegants des d’on es podrà contemplar tant la serralada com el municipi. Les obres començaran dimarts 28 i es preveu que durin unes dues setmanes.
   

 • 15 de maig de 2022 Tinta i Vi i el Club de Golf reben el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere club golf

  Els recursos turístics de Sant Esteve, Estudi d’Art Tinta i Vi i Club de Golf Barcelona, han rebut el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere. Aquest segell s’atorga a empreses, serveis i destinacions compromeses amb la sostenibilitat i que ofereixen serveis de qualitat respectuosos amb el medi ambient.

 • 13 de maig de 2022 Fira de Comerciants i Artesans a l’Hotel Barcelona Golf Hotel Barcelona Gofl

  Els jardins de l’Hotel Barcelona Golf Resort acullen demà  dissabte la 1a Fira de Comerciants i Artesans, de 12.00 a 18.00 hores. L’accés al mercat és gratuït. La jornada estarà ambientada amb la música del Dj M, que ha punxat en escenaris destacats tant d’ Espanya com d’Europa.

Darrera actualització: 17.02.2022 | 14:58