Medi ambient

Notícies

  • 18 de de maig de 2024 L’Ajuntament comença a instal·lar tendals per crear zones d’ombra INSTAL·LACIÓ TENDALS

    Aquesta setmana s'han iniciat els treballs d'instal·lacio de tendals per a ombratge a l’escola Vinya del Sastret i a diversos espais públics: plaça Doctor Tarrés, plaça Xic Mateu i parc infantil Jardinets. L’objectiu és mitigar l’impacte de les altes temperatures que s’assoleixen a l’estiu. La inversió puja 112.721,31€.

  • 13 de de maig de 2024 Entren en vigor les mesures d’excepcionalitat per sequera EXCEPCIONALITAT

    Avui han entrat en vigor les noves mesures decretades per la Generalitat entrant en l’estadi d’excepcionalitat. La millora de les reserves d’aigua ha permès deixar enrere l’emergència i flexibilitzar algunes restriccions. S’augmenta de 200 a 230 litres el consum màxim per habitant i dia, se suavitza la limitació d'aigua als sectors econòmics i es fixen noves restriccions per a piscines.  

  • 9 de de maig de 2024 Es constitueix la Comissió per la transició cap a un nou model de recollida de residus COMISSIÓ NOU MODEL RESIDUS

    Aquesta setmana s’ha reunit per primera vegada l’anomenada Comissió per la transició del canvi de model de recollida i reciclatge de residus. L’objectiu d’aquest òrgan és determinar el model òptim de recollida de residus a implementar els propers anys, tenint en compte els nous requeriments normatius de la Unió Europea, així com la finalització de l’actual concessió del servei de recollida de residus i neteja viària.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16