No estem al govern però ajudem a governar

Dimecres, 8 de gener de 2020 a les 00:00

GRUP MUNICIPAL D'ARA (desembre 2019). ARA SANT ESTEVE, com és sabut no estem al govern.. però sí que ajudem al govern municipal amb idees i propostes que s’estan estudiant, les unes.. i impulsant i treballant les altres, en la tasca diària d’administrar el nostre poble. 
Tanmateix, i conseqüentment en aquesta actitud de col•laboració, ARAses no fa oposició activa, i sostindrà a l’alcaldia i el seu govern minoritari del PSC, mentre continuïn essent receptius a les nostres propostes, i es mantingui el nivell d’informació, participació i de transparència, que s’ha instal•lat en aquests primers mesos de legislatura, i que és –cal dir-ho- una novetat que oxigena la vida política municipal.. i que només pot fer bé a l’ajuntament, i a Sant Esteve.
L’Impuls definitiu per possibilitar les obres que han de començar ja mateix, de renovació dels vestidors de la Pista Francesc Castellet, o encara més completa la renovació de vestidors del Complex Esportiu, o les del Celler i serveis exterior dels Jardins de l’ajuntament que no s’havien tocat des de fa 30 anys… el servei de poda que enguany s’està fent en el temps que pertoca i en professionalitat.. així com una atenció més personalitzada a diferents qüestions i serveis personals, que aquí no cal detallar.. ens fan pensar que estem en el bon camí, i amb la receptivitat de l’alcaldia a les nostres idees, ens omplen –de moment- d’esperança de cara a un futur on Sant Esteve recuperi el tremp, i torni a ser brillant i pròsper com és mereix.
L’estudi i impuls que s’ha posat en marxa per reprendrà les obres del Fòrum-Jove, així com del carrer Martorell a l’entrada pels terrenys de l’antiga Chupa Chups, farà que canvií l’actual i deplorable estat d’abandó en que avui ho tenim… s’està treballant, i no pas a poc a poc.. i tots aquest fruïts s’han de veure. Es veritat que problemes per a resoldre hi han molts més.. fins i tot de seguretat ciutadana una mica perduda per els robatoris que patim; però també es treballa sense fre amb noves mesures. 
Si l’alcaldia i el govern municipal continua en aquesta línia receptiva i activa.. els resultats s’aniran veient, i seran bons!
Des d’ARA SANT ESTEVE, us desitgem un Bon Nadal i Bones Festes a tothom!!

Darrera actualització: 06.03.2020 | 14:07