Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Enllaços

Notícies

  • 30 de març de 2023 La Coral Sant Esteve canta en llatí al concert de Setmana Santa

    La Coral Sant Esteve avança a l’1 d’abril el seu tradicional concert de Setmana Santa.  Els cantaires interpretaran en llatí els responsoris del pare Narcís Casanovas, compositor, organista i monjo benedictí del segle XVIII. Durant l’actuació s’utilitzaran tres instruments d’aquella època i es comptarà amb la participació de quatre veus convidades. Les entrades ja estan a la venda.

  • 29 de març de 2023 La processó de la Verge dels Dolors, aquest divendres 31 de març Processó

    La Cofradía del Sant Cristo i la parròquia organitzen la tradicional processó de Setmana Santa. Tindrà lloc aquest divendres, 31 de març. Els confrares treuran la imatge de la Verge dels Dolors de l’església a les 21.00 hores. Durant tot el recorregut estaran acompanyats per l’Associació Musical Virgen de la Sierra.

  • 28 de març de 2023 Celebració de la Feria de Abril amb el famós ‘chirigotero’ el Selu Fira Abril

    Sant Esteve Sesrovires celebra la Feria de Abril amb música, flamenc i humor. El 15 d’abril, la pista Francesc Castellet acollirà les actuacions del Selu, artista premiat en moltes ocasions per les seves chirigotas, el cantautor Dídac Martínez i el grup Amor al Arte. La festa es desenvoluparà de les 18.00 a les 24.00h i també inclourà servei de bar. Les entrades ja es poden adquirir anticipadament a l’app Reserva Play i a l’Ajuntament.

Activitats

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 16.09.2020 | 17:24