Cultura

La cultura a Sant Esteve


La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Enllaços

Notícies

  • 22 de de maig de 2024 Concert conjunt de la Coral Sant Esteve i la cantant d’havaneres Neus Mar Coral Sant Esteve

    El nou projecte de la Coral Sant Esteve és Veremant havaneres, un concert conjunt amb Neus Mar, veu de referència en el món de les havaneres i les cançons de mar i de taverna. El concert s’oferirà el 29 de juny a la Pista Coberta Francesc Castellet. Les entrades ja estan a la venda a la web Fila12.cat

  • 19 de de maig de 2024 L’Ull de Bou estrena la comèdia dramàtica ‘Agost’ el 25 de maig L'Ull de Bou

    El grup de teatre L’Ull de Bou porta als escenaris l’obra Agost, escrita per Tracy Letts i guardonada amb un premi Pulitzer. La història explora les relacions d’una família trasbalsada per la desaparició del pare. La companyia sesrovirenca la representarà els dies 25 i 26 de maig al Teatre Municipal El Casino. Venda d’entrades a l’Ajuntament i a taquilla.

  • 18 de de maig de 2024 El Cor UPC Terrassa canta obres de Bob Chilcot a l’església parroquial Cor UPC Terrassa

    El pròxim 24 de maig, divendres, el Cor UPC Terrassa visita l’església de Sant Esteve Sesrovires. La formació musical oferirà un concert, a les 20 hores, que tindrà com a gran protagonista l’obra del compositor Bob Chilcot.

Activitats

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 16.09.2020 | 17:24