Mobilitat

Taxis

Taxi - Cuenca  Tel: 607 494 992 
Taxi - Moreno  Tel: 657 983 390 
Taxi - Serrano Tel : 671 510 110

Horari bus urbà

Horaris vigents a partir del 21 de març de 2022


Horari bus urbà

 

Documents

Enllaços

Notícies

  • 28 de març de 2023 Reunió informativa amb els veïns de Pou del Merli sobre Xàmenes i la B-224 REUNIÓ INFORMATIVA

    La Sala Domènech i Estapà va acollir ahir una sessió informativa amb el veïnat de Pou del Merli per tal d’informar i resoldre dubtes sobre el nou sector industrial de Xàmenes, i explicar com afecta aquest nou desenvolupament al barri, així com les millores que suposa pel que fa a la transformació de la B-224. En la reunió van participar l’alcalde, Enric Carbonell, acompanyat pel 1r tinent d’alcalde, Joan Galceran, i assistits per tècnics dels Serveis Territorials municipals. 

  • 24 de març de 2023 Comença la tramitació per ampliar el camí del Motor amb un itinerari segur per a vianants AVANTPROJECTE CAMÍ MOTOR

    El Ple de març ha iniciat la tramitació per modificar el planejament a l’àmbit del camí del Motor a tocar del nucli urbà. És un pas necessari per poder executar una futura ampliació d’aquest vial per incorporar un itinerari segur per a vianants així com l’adequació de la zona d’accés i aparcament al Parc Canals i Nubiola. 

  • 24 de març de 2023 L’Ajuntament instal·la dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics PUNTS RECÀRREGA VEHICLES

    Sant Esteve compta des d’avui amb els primers punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al municipi, ubicats a l’aparcament del Complex Esportiu Municipal. Entraran en funcionament a partir d’aquesta mateixa tarda en període de prova i temporalment permetran la recàrrega lliure.

Darrera actualització: 18.03.2022 | 11:03