Urbanisme

Model territorial


Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament


Enllaços

Notícies

  • 8 de d’abril de 2024 Comencen les obres d'ampliació de la vorera de l’avinguda Sant Esteve OBRES VORERA CA N AMAT

    Avui han començat les obres per ampliar i reurbanitzar la vorera parell de l’avinguda Sant Esteve de Ca n’Amat. L’objectiu de l’actuació és millorar l'accessibilitat a l'entorn del casal social del barri.  La durada dels treballs és d’uns dos mesos.

  • 19 de de desembre de 2023 Arranjaments i obres de millora al barri de Can Bargalló Paviment

    L’Ajuntament està duent a terme diverses actuacions de millora i manteniment a Can Bargalló. Aquesta setmana finalitzaran els treballs de pavimentació d'un camí en el nucli històric i continuen els treballs de neteja de la llera del torrent. Al gener està previst l’arranjament del camí de Can Bargalló i d’un talús al Passeig del Parc.

  • 24 de de novembre de 2023 Saica posa la 1a pedra de la planta més avançada d’Europa en innovació i packaging sostenible 1A PEDRA SAICA

    Avui s’ha col·locat la 1a pedra de la nova factoria que el grup Saica construirà al polígon Can Margarit. La companyia aragonesa invertirà més de 100 milions d’euros en la nova planta que ocuparà una superfície de 70.000 m2 construïts. Es tracta d’una instal·lació referent a nivell europeu pel que fa a innovació i packaging sostenible. 

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55