Igualtat

Notícies

  • 16 de maig de 2023 Conta contes a la Xic Mateu per parlar de la diversitat familiar cartell

    Amb motiu del Dia Internacional contra l'LGTBIfòbia, aquest dimecres se celebra a la plaça Xic Mateu un conta contes especial per explicar els molts tipus de famílies que existeixen en la societat actual. L’espectacle de titelles començarà a les 17.00h i està adreçat al públic de totes les edats.

  • 6 d'abril de 2023 Engega al CAP un nou servei de rehabilitació en grup Rehabilitació

    El CAP de Sant Esteve Sesrovires ha obert un nou servei per tractar problemes vinculats a les disfuncions múscul-esquelètiques, com ara els dolors d’espatlla o de lumbars. L’abordatge es realitza a través de grups de rehabilitació en grup dirigits per un fisioterapeuta. A mesura que la gent ho sol·liciti, el CAP obrirà nous grups. En aquests moments, ja n’hi ha dos en funcionament.

  • 21 de març de 2023 Bambolina porta al Casino un espectacle de titelles sobre la igualtat de gènere Genèrics

    El Cicle d’Espectacles Familiars Bambolina presenta diumenge l’obra Genèrics, una obra de titelles a favor de la igualtat de gènere. La funció consta de dues històries diferents recolzades en una escenografia curosa, gran varietat de guinyols i de cançons. Les entrades es poden adquirir en l’app Reserva Play i en taquilla.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 13:18