Obres La Coma

Obres de renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram de La Coma

Les obres de renovació de la xarxa d'aigua clavegueram del barri de La Coma van començar el passat 2 de febrer de 2022. Els treballs s’executaran per trams a l'avinguda Catalunya, amb una durada d’uns 7 mesos. En una primera fase s’executarà la substitució del col·lector d’aigües residuals que es farà pel mig de la calçada i, per tant, no es podrà circular pel tram afectat mentre durin els treballs. En una segona fase s’instal·larà la nova canonada d’aigua potable, afectant els laterals de la calçada i, en aquest cas, es podrà donar pas alternatiu als vehicles. En ambdós fases quedarà prohibit aparcar al tram on s’executin les obres. El projecte recull també la substitució integral dels comptadors d’aigua. 

Comunicació incidències al whatsapp
Al Whatsapp de l'ajuntament (666 161 600) el veïnat disposa, dins l’apartat d’Incidències, d'un espai per poder informar sobre qualsevol afectació relacionada amb les obres.    

 

Documentació sobre les obres a La Coma

Notícies

  • 29 de març de 2023 En marxa la 2a segona fase de renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram de La Coma REUNIÓ INFORMATIVA AMB VEÏNAT DE LA COMA

    Aquesta setmana s’ha signat l’acta de replanteig per a l’inici de les obres de la 2a fase de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable i sanejament de La Coma que puja 1.103.685,95 €. L’execució d’aquest projecte completarà la transformació de tota la xarxa d'aquest nucli abans de la reurbanització.

  • 9 de febrer de 2023 Aprovada la segona fase de renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram de La Coma OBRES LA COMA

    El Ple Municipal ha aprovat el projecte constructiu de la 2a fase de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable i sanejament de La Coma. Amb aquesta intervenció es completarà la transformació de tota la xarxa del barri abans de la seva reurbanització. El projecte puja d’1.103.685,95 €.

  • 28 d'octubre de 2022 Obres de millora de la xarxa d’aigua al segon polígon de Vallserrat Reguladora av Vallserrat

    Aquesta setmana han començat les obres per millorar la xarxa de subministrament d’aigua al segon polígon de Vallserrat. Consisteixen en la renovació de canonades als carrers Josep Pla i Carles Riba, la renovació d’hidrants i escomeses, i la instal·lació de dues reguladores de pressió a l’avinguda Vallserrat. La durada de les obres és d’uns quatre mesos.

Darrera actualització: 20.03.2023 | 14:20