L’Àrea de Salut organitza 32 tallers divulgatius en diferents equipaments públics

Dilluns, 22 de gener de 2024

Al llarg d’aquest any s’impartiran 32 tallers sobre diverses temàtiques de salut, com ara l’alimentació o la sexualitat. Aquestes activitats estan organitzades per l’Àrea de Salut amb el suport de la Diputació de Barcelona. Professionals del món sanitari impartiran les xerrades en els centres escolars de primària i secundaria, en el Casal de la Gent Gran i en els equipaments esportius municipals.

A les escoles La Roureda i Vinya del Sastret les sessions seran especialment sobre alimentació, concretament sobre la importància de menjar fruita i de fer un bon esmorzar, però també sobre tenir cura amb el sol i d’observar una bona postura.

A l’Institut Montserrat Colomer s’ha programat un taller sobre sexualitat i sobre com acompanyar el pas a l’adolescència.

En els equipaments esportius municipals, els monitors rebran formació sobre autoprotecció, suport vital bàsic i l’ús del desfibril·lador DEA.

Finalment, en el Casal de la Gent Gran el taller estarà dedicat a l’alimentació i les activitats per a un envelliment saludable.

Darrera actualització: 19.01.2024 | 14:30