L’exposició 'Confluències' uneix obres pintades amb vi, ceràmica i poesia

Dimarts, 16 d’abril de 2024

L’artista sesrovirenca Marta Arañó, la ceramista Rebeca Puértolas i el poeta Josep Lázaro uneixen la seva creativitat en Confluències, l’exposició que s’inaugura aquest dissabte, a les 19.00 hores,  a la sala municipal el Celler. La mostra també comptarà amb música en directe.

El títol de l’exposició evoca les confluències, que al llarg de la seva carrera professional, Marta Arañó ha tingut amb altres artistes, concretament amb Rebeca Puértolas  i Josep Lázaro. Puértolas és la impulsora del Zenc Taller de Ceràmica de Vilafranca del Penedès. Per la seva part,  Josep Lázaro, és un poeta i sommelier de Sant Sadurní d’Anoia i autor de poemaris com L’oblit desballestat i Extravagància boreal.

Doble col·laboració
En el marc de l’exposició, es presentarà una col·lecció de joies realitzades per Rebeca Puértolas i Marta Arañó que estan fetes amb ceràmica, pintades amb vi i muntades en plata.

Així mateix, també es donarà a conèixer l’elaboració en marxa d’una obra que combinarà els poemes de Josep Lázaro sobre Caravaggio amb les il·lustracions de Marta Arañó. Es presentaran els cinc primers poemes i il·lustracions, ja que el llibre no sortirà publicat fins a l’any vinent.

A més de pintura amb vi i ceràmica, la també sesrovirenca Feli Andreo declamarà els versos de Josep Lázaro i Emili Gaya interpretarà algunes peces musicals.

Confluències es podrà visitar del 20 al 28 d’abril. El dissabte 27 d’abril, de 18.00 a 20.00 hores i els diumenges, de 12.00 a 14.00 hores.

Darrera actualització: 16.04.2024 | 08:16