Llum verda als projectes de nous vestidors de la zona esportiva i d’ampliació de la vorera de l’av. Sant Esteve a Ca n’Amat

Divendres, 6 d’octubre de 2023

L’Ajuntament ja ha posat en marxa el procés per licitar i adjudicar, abans de finalitzar l’any, les obres per a la construcció de nous vestidors a la zona esportiva de Ca n’Amat i per a l’ampliació de la vorera de l’avinguda Sant Esteve. De manera més immediata,  està previst que aquest mes comencin les obres d’ampliació del Casal Social del barri.

La construcció d’un nou edifici de vestidors s’ha concebut amb caràcter permanent. El programa funcional inclou dos vestidors, amb una capacitat per a 20 usuaris cadascun, un vestidor d’àrbitres amb funcions de farmaciola, un nucli lavabos i un magatzem. LA nova edificació s’aixecarà en l’espai que ocupen els antics vestidors del camp de futbol, que s’enderrocaran.

Pel que fa a l’ampliació de la vorera de l’avinguda Sant Esteve, afecta un tram d’uns 160 metres, comprès entre el carrer Pedraforca i el número 38, i té com a objectiu millorar l'accessibilitat i la seguretat a l'entorn del casal. La reurbanització dotarà de més amplitud la vorera i incorporà guals i passos de vianants adaptats.

Amb aquestes actuacions, juntament amb l’imminent ampliació de la zona de restauració del Casal Social, l’Ajuntament vol millorar la dinamització de tot aquest nucli social i esportiu del barri. En aquest sentit, la transformació de les instal·lacions facilitarà una major afluència de persones i contribuirà a potenciar les activitats socioculturals i esportives del barri.

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 6.10.2023 | 13:52