Acte de benvinguda al nou curs escolar 2015-16

Dimarts, 8 de setembre de 2015

Una de les màximes autoritats en Musicoteràpia a Catalunya i Espanya, la sesrovirenca Serafina Poch, ha estat avui l’encarregada d’impartir la conferència de l’Acte de Benvinguda del Curs Escolar 2015-16, una trobada organitzada per la Regidora d’Educació i que cada any reuneix a l’Ajuntament els representants de la comunitat escolar del municipi. La pionera a Espanya d’aquesta disciplina ha centrat la seva ponència en la seva experiència com a docent d’aquesta matèria.

L’Acte de Benvinguda al Curs Escolar ha estat presidit per l’alcaldessa Carme Rallo i per la regidora d’Educació, Laura Haba. Totes dues han adreçat unes paraules als docents per ressaltar la importància de la tasca del professorat. L’acte també ha comptat amb unes paraules de comiat de Lourdes Felip, inspectora del Departament d’Ensenyament, que enguany deixa el seu càrrec a Sant Esteve per continuar la seva tasca en un nou destí.

Llarga trajectòria
Serafina Poch es va formar en Musicoteràpia als Estats Units als anys 60. La seva llarga trajectòria l’ha portat a impartir el seu magisteri en diferents universitats espanyoles, com ara la Universitat de Barcelona, on va dirigir el Màster de Musicoteràpia a la Facultat de Medicina. També es autora de diversos llibres de referència en aquesta disciplina.
Després d’explicar alguns aspectes de la seva dilatada carrera professional, Serafina Poch també s’ha referit a com la Musicoteràpia es pot aplicar en el camp de l’educació amb infants. Ella mateixa va emprar les tècniques d’aquesta disciplina en l’escola Vicente Aleixandre de Martorell amb notable èxit.

La Regidoria d’Educació organitza anualment aquesta trobada on estan convidats els equips docents dels centres educatius de Sant Esteve, les associacions de pares i mares, així com els representats del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Darrera actualització: 14.09.2015 | 07:51