Campus de patinatge i Diverdans, al setembre

Dimarts, 8 de setembre de 2015

El Club de Patinatge Artístic i l’entitat SesDansa organitzen campus de setembre amb l’objectiu d’oferir activitat per als infants sesrovirencs en els setmanes prèvies a l’inici del curs escolar. Ambdós campus es realitzaran de l’1 al 10 de setembre, en horari de matí, de les 9.30 fins a les 13.00 h.

CAMPUS PATINATGE
En el cas del patinatge, s’adreça a infants nascuts de l’any 1999 a 2011. L’activitat es desenvoluparà a la pista coberta Francesc Castellet i cal que portin esmorzar i beguda. . Cal deixar i també recollir els infants a la mateixa pista. Com el campus d’estiu, la pràctica del patinatge es combina amb activitat aquàtica a la piscina del Complex Esportiu Municipal i jocs de lleure. Les inscripcions es poden formalitzar per correu electrònic o per telèfon. Tota la documentació està disponible al web del club www.clubpatinatgeses.org. El preu és de 30 euros.

DIVERDANS
Pel que fa a l’oferta de Ses Dansa, el Diverdans, s’adreça a infants a partir dels 4 anys. Es combina diferents disciplines amb tallers i altres activitats, entre elles, l’aquàtica a la piscina del Complex. El diverdans es realitzarà a la sala polivalent del Camp de futbol Municipal.Per a més informació, les persones interessades poden adreçar-se al telèfon 722 316 985 o per correu a sesdansa@gmail.com. El preu del Diverdans és de 70 €. S’aplicarà un descompte del 10% als alumnes de Ses Dansa i per a més d’un germà inscrit, i el 15% a famílies nombroses/monoparentals.

ESCOLES ESPORTIVES
D’altra banda, a partir de l’1 de setembre s’obre el període d’inscripcions a l’Escola Municipal de Patinatge com a la resta de les escoles esportives d’handbol, futbol, voleibol, futbol-sala, bàsquet, bàdminton i pàdel. Aquesta data també marca l'inici de l'activitat i els entrenaments dels clubs esportius del municipi.

Contacte Ses Dansa: sesdansa@gmail.com / Mòbil 722316985
Contacte Club Patinatge: info@clubpatinatgeses.org 722184191 / 633708758

Darrera actualització: 8.09.2015 | 08:55