Iniciades les obres de la rotonda d'accés a Sant Esteve

Divendres, 28 d’agost de 2015

A finals d’agost s’ha iniciat la primera fase de les obres de construcció de la nova rotonda d’accés a Sant Esteve, en el nus de la B-224 i la BV-2293. Durant aquesta setmana s’ha efectuat la senyalització provisional que delimita la calçada en la zona de l’encreuament i ja són visibles els moviments de terra en la part sud.

Els treballs de construcció es desenvoluparan en dues fases. El nou enllaç tindrà un diàmetre de 100 metres i està pensat per absorbir el trànsit dels àmbits industrials i l’esperat desdoblament de la B-224. Els treballs estan vinculats al projecte d’urbanització del polígon Can Margarit i són executats per la Junta de Compensació del nou àmbit industrial. Segons la promotora, el projecte podria desenvolupar-se en uns vuit mesos.
En la primera fase s’executa la meitat sud de la rotonda, així com el vial que connectarà amb el polígon Anoia i on es construirà també una rotonda. D’aquesta manera, es reduirà la perillositat de l’actual encreuament d’accés a la zona industrial i als centres de Brians. Un cop entri en funcionament el nou nus no serà possible l’actual gir a l’esquerra.
La segona fase preveu la construcció de la meitat nord de la rotonda. L’execució per fases permetrà mantenir la circulació de vehicles per l’actual B-224, tot i que s’informarà de possibles afectacions puntuals. Mentre es dugui a terme la segona fase, la incorporació a la B-224 es farà provisionalment pel vial que connectarà amb el polígon Anoia.

Darrera actualització: 8.09.2015 | 08:52