Associacions i comerços mostren les seves activitats a l'EntiTAST.com

Divendres, 4 de juny de 2021

El passat 6 de maig, l’Àrea de Participació Ciutadana va organitzar una trobada per realitzar una pluja d’idees.  A partir del debat sorgit aquell dia, s’ha posat en marxa un projecte que rep el nom d’EntiTAST.com, i que vol donar a conèixer tant la vida associativa com comercial al conjunt de la ciutadania. Les entitats i comerços de Sant Esteve ofereixen un tast de les seves activitats del 7 al 13 de juny.  S’ha editat una graella amb les propostes que es fan cada dia, i que inclou  des de descomptes  fins a classes gratuïtes.

Classes Obertes d’entitats i comerços
Centrem, el Club de Patinatge i Tip Toe ofereixen de dilluns a dissabte classes gratuïtes de les seves activitats. L’Aula de Música també convida a participar en un taller de música per a nadons.

Diumenge, 13 de juny, de 10.00 a 14.00h hi haurà quatre espais on les entitats mostraran el que fan. Així, la plaça Xic Mateu oferirà un tast familiar i social de la mà de l’Associació Progèria, Joves de Sanes, Creu Roja i d'altres. En la Pista Coberta Francesc Castellet, les entitats Penya Blaugrana i Club de Patinatge oferiran un tast esportiu. En l’entorn de les Escoles Velles i de la Plaça de l’Església hi haurà un tast artístic, amb la participació d’Artviu, Tip Toe, Ses Dansa i Cofradía del Santo Cristo i Amor al Arte

L’entitat Retumband serà l’única entitat que anirà visitant tots els espais amb els seus instruments de Percussió

Comerços
Un total de 24 comerços participen en l’EntiTAST.com oferint descomptes, obsequis  i degustacions, proves gratuïtes i sortejos. Del 7 al 13 de juny, es podrà visitar els establiments per votar en el Primer Concurs d’Aparadors de Primavera. Se sortejaran 270 euros en vals de compra. Més informació en aquesta notícia.

Més info:

Darrera actualització: 7.06.2021 | 12:00