Concert d'Emili Gayà a la biblioteca amb les cançons que l'han fet créixer

Dimecres, 28 de febrer de 2024

El músic sesrovirenc Emili Gayà torna a la Biblioteca Municipal aquest divendres per oferir un concert de petit format amb el títol Cançons que m’ha fet créixer. L’artista farà un recorregut per aquells temes que més li han marcat, generalment d’artistes amb cançons amb missatge social i a favor de la llibertat.

Emili Gayà toca la guitarra des de molt jove. Amb 16/17 d’anys va començar a fer sonar les cordes d’aquest instrument quan estava molt vinculat a grups de muntanya i d’escoltisme. Des de llavors, tot un grup d’artistes han tingut una especial influència en la seva música per les seves cançons amb missatge social, a favor de la llibertat i contra les dictadures.

Per aquest motiu, el repertori del concert de divendres incorporà temes de Bob Dylan, Joan Báez, Raimon, Ovidi Montllor, Joan Manuel Serrat i Lluís Llac, entre d’altres. Acompanyat per la seva guitarra, Gayà cantarà en català, excepte algunes peces que interpretarà en anglès.

El concert Cançons que m’han fet créixer tindrà lloc el divendres 1 de març, a la Biblioteca Municipal Joan Pomar i Solà i començarà a les 19.00 hores.

Darrera actualització: 28.02.2024 | 11:22