El Banc d’Aliments recull més de 1600 quilos de productes

Divendres, 24 de desembre de 2021 a les 09:00

Un any més, la gent de Sant Esteve ha mostrat la seva solidaritat aportant més d’ 1,6 tones de productes de primera necessitat pel Banc d’Aliments Parroquial, en el marc de les diferents iniciatives que han tingut lloc durant els mesos de novembre i desembre. En total, s’han recollit 1.658 quilos que aniran destinats a les famílies més necessitades del municipi.

La campanya del Gran Recapte va tenir lloc, principalment, entre el 19 de novembre i 9 de desembre. Els dies  19 i 20 de novembre, voluntariat del Banc d’Aliments van col·locar diferents punts de recollida davant dels establiments Coaliment, Ca la Maria i Bon Àrea. A les escoles i equipaments municipals també es va seguir fent aportacions.

A mitjans de desembre, el Gran Recapte ja havia aconseguit 1.318 kg d’aliments. Aquesta xifra s’ha incrementat fins els 1.658 quilos, gràcies a l’aportació del públic que va assistir a l’espectacle Al Compás de la Navidad de la Cofradía del Santo Cristo i al Festival del Patinatge del Club de Patinatge Artístic de Sant Esteve.

L’entitat social recorda que està oberta a donacions al llarg de tot l’any.  Aquestes donacions es poden fer de tres formes. Una d’elles es portant els aliments al despatx parroquial, que es troba a la plaça del Doctor Tarrés. Una segona forma és contactant directament amb el Banc d’Aliments (tel. 937 713 434;  mail: bancalimentses@gmail.com). La tercera opció es través dels establiments d’alimentació del poble. A Ca la Maria, Coaliment i Bon Àrea existeixen unes capses on es pot dipositar una donació durant tot l’any.

A banda de les aportacions presencials, El Banc d’Aliments té a disposició el número de compte corrent ES57 0081 1660 2100 0100 0903 per tal de col·laborar fent una aportació econòmica.

Actualment, el Banc d’Aliments atén a 73 famílies, una xifra que ha anat en augment a causa de la pandèmia.

Darrera actualització: 23.12.2021 | 16:42