El campió Pep Mas imparteix classes d’iniciació al motocròs per a infants

Dissabte, 9 de setembre de 2023 a les 08:00

L’escola de moto off road Pep Mas ha començat aquesta setmana a impartir classes d’iniciació al motocròs a Ca n’Amat, en el circuit annex a la zona esportiva. L’activitat està adreçada a nens i nenes de 3 a 10 anys i el professor és Pep Mas, campió d’aquesta disciplina i corredor de tres París-Dakar. L’activitat compta la col·laboració de l’Àrea d’Esports.

Per a Pep Mas la finalitat d’aquesta nova activitat extraescolar és introduir els infants en aquesta disciplina, mostrar-los com preparar la moto, nocions de mecànica i “sobretot que s’ho passin molt bé”.

L’activitat tindrà lloc els dijous de 17.30 a 18.30 hores al circuit de motocròs de la zona esportiva de Ca n’Amat.  L’escola Pep Mas té 12 motos elèctriques, de categoria 10 per a nois i noies de 3 a 6 anys i de categoria 12 per als de 6 a 10 anys.

Les inscripcions es poden realitzar a través del correu electrònic escolapepmas@gmail.com. També es pot contactar amb els organitzadors per Instragram (@escola.pepmas).

L’escola de motocròs va començar a Martorell a l’any 2019. En la població veïna disposa de dos circuits, concretament a Les Carolines i la Torrassa, i a partir d’ara també comptarà amb el de Sant Esteve Sesrovires.

Pep Mas
Pep Más és un referent en el món de l’esport del motor. És un apassionat de les motos des de que tenia 5 anys. Ha participat en nombrosos campionats de Catalunya, d’Espanya i del món. En els darrers anys, també ha competit tres cops en el Paris-Dakar.

Circuit de bicis
Fora de l'horari de l'escola de motocròs, l'Àrea d'Esports posa l'espai a disposició del públic com a circuit de bicis.

Darrera actualització: 08.09.2023 | 11:28

Imatges