Els sesrovirencs, satisfets amb els equipaments i serveis esportius municipals

Divendres, 3 de maig de 2019 a les 08:00

Els sesrovirencs i sesrovirenques es troben molt satisfets amb els equipaments esportius municipals, segons una recent enquesta realitzada per l’Àrea d’Esports per conèixer l’opinió dels ciutadans. Les persones que van contestar el formulari van atorgar un notable alt als serveis esportius de Sant Esteve Sesrovires.

L’enquesta es realitza cada any amb la finalitat de copsar el grau de satisfacció dels ciutadans respecte a les instal·lacions i serveis esportius que els ofereix l’Ajuntament. Enguany, l’enquesta s’ha realitzat a través de la web de participació ciutadana Decidim Sesrovires. Les persones que no estan acostumades a l’ús d’internet van tenir l’oportunitat d’emplenar-la en paper com en anys anteriors. En total, 139 persones van respondre a les preguntes del formulari.

Nota màxima de 5
Sobre una nota màxima de 5, els programes d’activitats reben una nota mitjana de 4,2. Dada que puja fins al 4,4 quan se’ls pregunta sobre el nivell formatiu i el tracte rebut per part dels monitors i monitores de les activitats.

Respecte a l’estat i neteja de les instal·lacions esportives, la nota mitjana és un 3,6. Els equipaments millors valorats són la piscina d’estiu, amb un 3,9, seguida per les sales  polivalents i la piscina coberta, amb un 3,8 respectivament.

L’atenció a l’usuari rep un 3,9 de mitjana. Tant l’atenció personal com l’amabilitat i cortesia és valora amb un 4.

El 56% de les persones que han contestat l’enquesta són dones i el 44% són homes.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 09:23