La Coral Sant Esteve canta a Roma música sacra

Dimecres, 6 de març de 2024

La Coral Sant Esteve té l’agenda del mes de març atapeïda de compromisos musicals.  El pròxim dissabte ofereix un concert de música sacra a Sant Esteve i la propera setmana a la ciutat de Roma. Diumenge acull la Musicoral a Sant Esteve i el 23 març canta a la Musicoral de Sant Andreu de la Barca.

Dos concerts de música sacra
La formació musical sesrovirenca representarà el concert de música sacre en dos escenaris diferents. Aquest dissabte, 9 de març, la Coral Sant Esteve cantarà a l’església parroquial de Sant Esteve. Just una setmana després, els cantaires sesrovirencs interpretaran el mateix repertori a la ciutat de Roma, concretament a la Chiesa (església) di Santa in Montserrato degli Spagnoli.

Sota la direcció d’Eduard Vila i Perarnau, la Coral Sant Esteve presentarà un concert format per 14 cançons litúrgiques, com ara O virgo splendes, Locus iste o Laudamus te. Els compositors seleccionats comprenen des del segle XIV fins al segle XX.

Musicoral
La Musicoral és una iniciativa de la Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC) per posar en valor el cant coral. Des de la seva pàgina web, aquesta entitat defensa que “la música no és per competir, sinó per compartir”. Seguint aquesta filosofia, la FCEC ha estructurat la 38a edició de la Musicoral en vuit concerts, en els quals participen 38 entitats corals.

La Coral Sant Esteve hi  participa per partida doble, com a amfitriona i també amb un concert. Així, aquest diumenge la formació sesrovirenca acull la Musicoral que reunirà cinc corals a l’església parroquial: Orfeó Vicentí, Societat Coral la Perdiu, Coral Cor Creixent, Coral El Llessamí i Coral L’Esclat.

Unes setmanes després, el 23 de març, la Coral Sant Esteve torna a participar en la Musicoral, però aquest cop cantant a Sant Andreu de la Barca al costat del Cor de l’Ateneu Santfeliuenc, Coral La Igualtat i Coral Renaixença.

 

Agenda

 • Dissabte 9 de març, 21.00 hores
  Concert de música sacre
  Església de Sant Esteve Sesrovires
   
 • Diumenge 10 de març, 18.00h
  Musicoral (com a amfitrions)
  Església de Sant Esteve Sesrovires
   
 • Dissabte 16 de març
  Concert de música sacre
  Chiesa di Santa in Montserrato degli Spagnoli (Roma)
   
 • Dissabte 23 de març, 19.00 hores
  Musicoral (com a cantants)
  Casino de Sant Andreu de la Barca
Darrera actualització: 6.03.2024 | 10:31