La regidoria de Joventut posa en marxa un servei d’atenció emocional adreçat a joves

Dijous, 9 de febrer de 2023

Connecta’t és un servei gratuït per a adolescents i joves de 15 a 25 anys que té com a objectiu  la millora de la salut mental en aquest col·lectiu. Es basa en l’escolta i l’assessorament i orientació emocional. L’atenció és individual, confidencial, i la presta una psicòloga.

A partir de demà es posa en marxa aquest servei que ofereix acompanyament als i les joves que, per diferents motius, presenten un malestar emocional. Alhora, vol potenciar el desenvolupament personal, l’autoconeixement i l’autocura. 

Les visites les atén una psicòloga especialitzada de Salut Mental Catalunya. El servei ofereix un espai segur on la persona se senti còmode i pugui expressar-se verbal i emocionalment. En tot moment es garanteix la confidencialitat. És també un espai d’informació i ensenyament on trobar eines per fer front a les situacions angoixants. Hi ha una primera sessió d’acollida i en les dues següents es fa un acompanyament per a garantir una millora emocional.

L’espai d’atenció és a les Escoles Velles, els divendres de 15:00 a 19:00h. Es recomana demanar cita prèvia a través dels diferents canals de què disposa la Sala Jove: correu electrònic a ses.salajove@sesrovires.cat, Instagram a @salajoveses i/o per telèfon/WhatsApp al  607 765 407. També a través d’un correu electrònic a jovesbaixllobregat@salutmental.org. Cal indicar el nom de la persona sol·licitant, el motiu de la visita i, en cas de fer la petició per mail, cal indicar el centre al què es vol accedir (Sant Esteve Sesrovires).

Connecta’t s’adreça a adolescents i joves de 15 a 25 anys. En els cas de menors de 16 anys cal que portin una autorització de la mare, pare, tutora o tutor legal.

Aquest servei està impulsat de manera transversal per les àrees de Joventut, Educació, Benestar Social i Salut Pública. Està finançat pel Consell Comarcal a través del programa de Benestar Emocional del Baix Llobregat.


 

Darrera actualització: 9.02.2023 | 13:13