L’Ajuntament ofereix assessorament sobre energies renovables a la llar

Dilluns, 13 de juny de 2022 a les 16:00

Demà es presenta un nou servei d’assessorament municipal: el Punt d’Informació per la Transició Energètica i la Sostenibilitat. Té com a objectiu donar informació i suport a la ciutadania en totes aquelles qüestions dirigides a millorar l'eficiència energètica de les llars, l’ús d'energies renovables i la sostenibilitat. Facilitarà des d’assessorament tècnic fins a informació d’ajuts i subvencions.  

En un moment d’aposta per la sostenibilitat i de transició cap un nou model energètic, cada vegada més urgent, cal facilitar aquest pas a la ciutadania. Per aquest motiu, l’Ajuntament posa en marxa el Punt d’Informació per la Transició Energètica i la Sostenibilitat.

El nou servei es posa en marxa amb la voluntat d’ajudar la ciutadania en aspectes com: quina pot ser la millor opció d'energia renovable a la meva llar? Quins ajuts I bonificacions puc demanar? Com s’han de tramitar? També es donaran consells bàsics per la seva implantació.

El Punt d’Informació per la Transició Energètica i la Sostenibilitat atendrà els dijous a l’Ajuntament: de manera presencial, de les 16.30h a 18.30h, i per via telefònica o telemàtica, de les 12.00h a les 14.00h. Cal demanar cita prèvia al web https://santestevesesrovires.eadministracio.cat/citaprevia.0

Des d’aquest servei d’assessorament s'aniran publicant informacions d’interès relacionades amb la transició energètica i la sostenibilitat, les comunitats energètiques, la gestió eficient del reciclatge de residus, la reutilització de residus, la mobilitat sostenible, entre d’altres.

Presentació del servei
El Punt d’Informació per la Transició energètica i la Sostenibilitat es presentarà dimarts 14 de juny, al Casino, en una sessió informativa que tindrà lloc a les 6 de la tarda i en la què també es presentarà el Punt d’Informació d’Habitatge. En acabar hi haurà un torn obert de preguntes per aclarir dubtes.

 

Darrera actualització: 20.06.2022 | 09:02