L’Espai Obert tanca el curs amb una festa de jocs tradicionals

Dimarts, 13 de juny de 2023 a les 14:30

L’Espai Obert ha atès aquest any 32 famílies. Aquest servei municipal dona suport a infants i joves a través d’activitats educatives i tallers que reforcen el seu creixement personal i afectiu. El passat 8 de juny, l’Espai Obert va reunir plegats infants i famílies en una festa de jocs tradicionals que va servir per tancar el curs.

L’Espai Obert ha comptat aquest curs amb un total de 38 infants i joves, d’entre 5 i 16 anys, i ha fet un acompanyament a 32 famílies.  El servei municipal desenvolupa activitats tant dins com fora de l’aula per portar a terme la seva funció social i educativa.

Festa de fi de curs
Per tancar el curs 2022-23, l’Espai Obert va oferir el passat 8 de juny una festa de cloenda per als petits i els seus pares i mares.  El jardi de l'Ajuntament va ser l’escenari una festa de jocs tradicionals de fusta. Les activitats van ser molt participatives i tenien com a objectiu que els veritables protagonistes fossin els infants i les seves famílies. Hi van participar al voltant de 80 persones.

L’alcalde Enric Carbonell i Lorena Cuesta, regidora de Benestar Social, tots dos en funcions, van assistir a la festa i van conversar amb els nens i els seus progenitors.

Inscripció a l’Espai Obert
Per al proper curs, les famílies interessades en l’Espai Obert, abans de fer la inscripció,  han de sol·licitar una entrevista amb Benestar Social, que es troba a l’edifici de les Escoles Velles (carrer Dr. Pau Costas, 51). També es pot contactar amb l’Espai Obert per telèfon (622710038) o per correu electrònic (parcerisaspc@sesrovires.cat).

Darrera actualització: 13.06.2023 | 15:01

Enllaços

Imatges