Oberta la convocatòria d’un pla d’ocupació d’auxiliar al Casal de la Gent Gran

Dijous, 16 de març de 2023 a les 14:05

L’Ajuntament convoca un pla d’ocupació per cobrir un lloc d’auxiliar de Casal de la Gent Gran. Poden optar-hi les persones aturades i inscrites al SOC i a la Borsa de Treball Local. El termini per presentar la sol·licitud finalitza dilluns 27 de març.

Les tasques a desenvolupar són el control d’accés a les dependències, la participació en la dinamització, realització i conducció de tallers i activitats, així com funcions relacionades amb l’operativa diària del servei, des de la cafeteria, la gestió i ordenació dels espais, a tasques bàsiques d’oficina, arxiu de documentació, atenció telefònica i atenció personal, per informar a les persones usuàries, entre d’altres.

La convocatòria s’adreça a persones en situació d’atur, inscrites al SOC i a la Borsa de Treball Local. S’ofereix un contracte laboral de 20 hores setmanals i incorporació inmediata.

La presentació de sol·licituds cal fer-la preferentment per via telemàtica a través de la Seu Electrònica o de forma presencial al Registre de l’Ajuntament, demanant cita prèvia. Cal emplenar el tràmit d’instància i adjuntar-hi la següent documentació: currículum i vida laboral actualitzats i fotocòpia del document DARDO (full de demanda d’ocupació).

Aquesta convocatòria compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona, en el marc del Catàleg 2023 del Pla de Concertació Xarxa de Governs Locals 2020 – 2023.

Consulta la fitxa de l’oferta
 

 

 

Darrera actualització: 16.03.2023 | 14:20