Poesia i cultura, ingredients principals de la Diada de Sant Jordi

Dijous, 20 d'abril de 2023 a les 12:00

Sant Esteve Sesrovires celebra la diada de Sant Jordi amb activitats principalment culturals del 21 al 23 d’abril.  Entre els actes previstos, el Casal de la Gent Gran acollirà un intercanvi poètic i la Biblioteca Municipal presentarà les novetats d’aquest any. El mateix 23 d’abril hi haurà la Cursa de Sant Jordi al matí i els Premis Sesrovirencs de l’any a la tarda.

Poesia
Divendres, el Casal de la Gent Gran acull, un any més, un intercanvi poètic amb els alumnes de 6è de les escoles La Roureda i Vinya del Sastret. A més de la lectura de poemes, els alumnes de Serveis Comunitaris de l’Institut Montserrat Colomer repartiran uns cors especialment fets per ells per a aquesta ocasió. Així mateix, un grup d’estudiants del Montserrat Colomer es desplaçaran fins a la Residència de Can Serra per celebrar Sant Jordi amb avis i àvies.

Sardanes
Dissabte, la cobla Reus Jove posarà la música a la ballada de sardanes que se celebrarà a la plaça de la Vila.

Cursa i Premis Sesrovirenc
Diumenge serà un dia atapeït d’actes. Al matí, la Biblioteca mostrarà un recull del seu fons a la plaça Xic Mateu i se celebrarà la 35a edició de la Cursa de Sant Jordi. A la tarda, la Sala Jove acollirà un taller de ceràmica. Ja al vespre, tindrà lloc al Casino el lliurament dels Premis Sesrovirenc de l’Any que, en aquesta edició, han recaigut en la boxejadora Tania Álvarez, el grup de música Alricokoco i a l’entitat juvenil Enxitxa’t. Fem poble.

Darrera actualització: 20.04.2023 | 12:20