Reoberta la pista annexa del pavelló un cop finalitzades les obres d’adequació

Divendres, 31 de març de 2023

Avui divendres es reobre la pista annexa del pavelló municipal després que hagin finalitzat les obres d’adequació i millora de la instal·lació. L’espai s’obre per a la pràctica esportiva d’ús lliure i de les entitats esportives que ho sol·licitin.

L’actuació ha consistit en la renovació del paviment per a ús esportiu, la millora del drenatge de les aigües pluvials, la instal·lació de lluminària led i la senyalització de la zona de joc. Resta pendent la instal·lació d’una xarxa parapilotes complementària. El cost de l’obra ha estat de 119.785 euros.  

La instal·lació permet la pràctica del bàsquet en una pista de dimensions oficials, a més de futbol sala, handbol i vòlei. De manera puntual podrà acollir activitats de caire més lúdic.

La pràctica per a ús lliure es podrà realitzar entre les 9 del matí i les 9 del vespre per tal de respectar el descans del veïnat i com recull l’ordenança de Civisme.

Amb motiu d'uns treballs de reparació a la coberta del pavelló, la pista romandrà tancada el dilluns 3 i dimarts 4 d'aril. 

 

Darrera actualització: 31.03.2023 | 14:39