La moció que mai va haver de ser

Divendres, 6 de març de 2020 a les 00:00

Curiosa fugida cap endavant d’ERC davant del fracàs de la seva moció de censura. Allò  que era bo per a ells i per al poble (pacte amb ARAses i en Joan Galceran), ara resulta que és el pitjor del món perquè el pacte és amb el PSC (poca coherència i credibilitat demostren...).
És legítim aspirar a governar (és l’única manera de dur a terme els projectes amb els quals els partits ens presentem a les eleccions), però ambicionar el poder amb la supèrbia de la Sra. Rallo, és una altra cosa. 
Lliçons al PSC d’honestedat, cap ni una. El PSC de Sant Esteve ha reaccionat a una moció injusta, perquè els arguments amb què pretenien sostenir-la, no s’aguanten. I hem fet el que tocava: buscar un acord (ni més ni menys que amb qui ho van fer ERC i Alternativa), per seguir treballant en projectes per Sant Esteve amb els partits que ens varen donar suport a l’alcaldia al juny.
El PSC és un partit de govern i amb la legitimitat que li donen els suports rebuts que representen la majoria dels vots dels veïns i veïnes de Sant Esteve. Estem decidits a mantenir i defensar, a través del diàleg i la generositat, (que ens han permès mantenir pactes de govern des de 2011), la governabilitat del municipi per seguir avançant en la seva recuperació i millora.
Una moció de censura mai és bona per a l’estabilitat política, ni per generar confiança amb qui vol invertir o instal·lar la seva empresa a Sant Esteve. Ni per a la tranquil·litat que els treballadors i treballadores municipals necessiten per realitzar les seves funcions. El PSC ha recuperat, en pocs dies, la normalitat i la tranquil·litat que en els darrers 6 mesos s’havien aconseguit a l’ajuntament.
No estalviarem esforços en mantenir la confiança que se’ns ha dipositat per treballar per i per al nostre poble. Escoltar, dialogar, aprendre cada dia, negociar amb els qui no pensen com nosaltres, actuar amb generositat i respecte amb els socis i amb els adversaris, treballar i afrontar els reptes per convertir-los en oportunitats per a Sant Esteve, són la nostra manera de respondre a la confiança dipositada en els regidors i regidores del PSC.
Aprofitem per convidar-vos a participar dels molts actes que en commemoració del 8 de març Dia Internacional de la Dona, celebrarem a Sant Esteve. Cap pas enrere en defensa dels drets de les dones! Som-hi!
 

Darrera actualització: 06.03.2020 | 13:57