Un bon 2020 a Sant Esteve !

Dimecres, 8 de gener de 2020 a les 00:00

GRUP MUNICIPAL PSC (desmbre 2019). Arribem al final de 2019 amb molta feina feta, molta per fer, i moltes propostes i projectes en marxa per a Sant Esteve. 
L’aprovació de les ordenances municipals i la preparació dels pressupostos per a l’any 2020 han estat i estan sent fruit de la recerca dels consensos necessaris per fer possible que Sant Esteve continuï avançant i faci front als reptes i les oportunitats que se’ns presenten.
L’equip de govern presenta uns pressupostos realistes i ambiciosos respecte a les necessitats que té el nostre municipi i a les quals, davant la manca de compromís d’altres administracions responsables de les competències (com la Generalitat amb les llars d’infants, la dependència...), volem continuar donant resposta per ajudar les famílies. Garantir els serveis públics i treballar per millorar-los són les fites amb les què es plantejaran les licitacions i contractacions pel proper any. 
Lamentem que durant aquests mesos del nou mandat alguns partits, més interessats en mantenir mentides i discursos per trencar la convivència, no hagin estat a l’alçada de la responsabilitat que tenen com a responsables públics, posant de vegades en risc, fins i tot, la seguretat jurídica de l’ajuntament. No esperàvem gaire, però el nivell d’irresponsabilitat i despropòsit ha superat el que és raonable en la confrontació política.
Per altra banda, agraïm el suport d’aquells partits que malgrat no formar part del govern, entenen la necessitat de sumar propostes i suports per tirar endavant el present i el futur del nostre poble. Perquè a Sant Esteve li cal estabilitat al govern i no partidismes que no ajuden a donar respostes a les necessitats dels nostres veïns i veïnes. Cal fer-ho per formar govern a Espanya i per renovar-lo a Catalunya (no ens podem permetre ni un dia més del desgovern de Torra). A Sant Esteve, malgrat el govern en minoria del PSC, hem tingut la capacitat de cercar aliances que ens garanteixin l’estabilitat que el nostre poble necessita i els veïns i veïnes reclamen.
El 2020 serà un bon any per Sant Esteve. Us desitgem que ho sigui també per a cadascun i cadascuna de vosaltres. Des del govern municipal, garantirem que ningú ni cap família es quedi enrere en aconseguir que ho sigui.
FELIÇ 2020!!!
 

Darrera actualització: 06.03.2020 | 13:55