Les noves restriccions obliguen a canviar la ubicació d’alguns entrenaments

Dimarts, 5 de gener de 2021 a les 15:00

La decisió de la Generalitat d’implantar un nou pla de xoc contra el coronavirus té afectació sobre  l’activitat esportiva que desenvolupen els clubs en els equipaments municipals. El Pavelló Municipal haurà de tancar durant 10 dies. Per aquest motiu, l’Àrea d’Esports els ha proporcionat un espai alternatiu. En canvi, els equipaments esportius a l’aire lliure podran continuar funcionat, però amb un aforament del 50%.

Les noves mesures de l’Administració catalana estaran en vigor del 7 al 17 gener. En l’àmbit de l’esport,  la nova normativa obliga gimnasos i equipaments esportius interiors a deixar de funcionar durant aquest període.

Per aquest motiu, l’Àrea d’Esports i els clubs que utilitzen el Pavelló ja han mirat alternatives i reubicaran els entrenaments de vòlei en les pistes de vòlei sorra; els de futbol sala, en la Pista Francesc Castellet; i els d’handbol, en la pista exterior de l’escola Vinya del Sastret.

Al ser espais d'interior, tampoc es podran utilitzar les sales esportives dels centre escolars, ni la sala polivalent del Camp de Futbol Municipal.

Les noves mesures, en canvi, permeten l’activitat als equipaments esportius a l’aire lliure. Això fa possible que continuï obert el Camp de Futbol Municipal, la Pista Francesc Castellet, les canxes de pàdel,  les pistes de vòlei sorra i de petanca, així com pistes esportives exteriors de les escoles. No obstant això, el seu aforament no podrà superar el 50%.

També està permesa l’activitat esportiva individual a l’aire lliure, com córrer i fer ciclisme. Fins i tot es podrà anar fins a municipis limítrofs, com Masquefa o Abrera.

Les competicions d’àmbit català queden suspeses un altre cop. L’únic equip que podrà competir serà el sènior A del CH Sant Esteve, ja que participa en una competició estatal.  Per aquesta raó, també podrà entrenar-se en el Pavelló Poliesportiu.

Per saber com afecten les restriccions al Complex Esportiu Municipal, clica en aquest enllaç.

Darrera actualització: 06.01.2021 | 14:23