Moltes voltes per tornar enrera

Divendres, 6 de març de 2020 a les 00:00

Sembla que ja està, ja no tindrem un canvi de rumb al nostre municipi: el PSC torna a aconseguir una altra crossa per mantenir-se al govern. 
Malauradament, per alguns polítics professionals, tota la ferotge crítica, tota l’acarnissada oposició, totes les acusacions s’esvaeixen quan tenen l’oportunitat de compartir el tron amb els qui un dia abans consideraven “incapaç de redreçar la situació del municipi pel que fa als serveis bàsics, el manteniment del municipi o la qüestió econòmica i treballa fent una fugida endavant sense encarar els problemes reals”. I després ens hem de sorprendre del descrèdit de la política? 
No és el primer cop que això passa al nostre poble. De fet, Sant Esteve acumula i concentra en poc temps gairebé totes les combinacions imaginables de pactes, trencaments de pacte, expulsions per decret, mocions de censura, retirades de moció de censura… Resulta ben curiós com enemics declarats tornen a ajuntar-se, però si tirem la vista enrere, això de pactar amb els que dius que vols fer fora ja ho van fer els Comuns (la nova disfressa de l’Entesa, o l’enèsim canvi de nom d’Iniciativa), ho va fer ERC, ho va fer el PdeCat (o Convergència), ho van fer els Locos (ara impulsors de Vox)... I ara és el torn de l’exalcalde del PSC que, com diu el famós anunci, torna a casa per Nadal (bé, unes setmanes més tard).
Ho dèiem durant la campanya i ho diem amb orgull perquè som els únics que ho podem dir: no hem pactat mai amb el PSC , perquè quan diem que volem un canvi ho diem de veritat i no podem permetre per activa o per passiva que segueixin al govern els responsables de la pèssima situació econòmica del nostre municipi. 
Per això vam recollir el guant quan se’ns va proposar donar suport a una moció de censura contra l’actual govern i per això seguirem des de l’oposició fiscalitzant i presentant propostes de millora per Sant Esteve, i des del carrer, articulant i construint la resistència antifeixista i republicana per construir la societat que volem. Ni un pas enrere!
 

Darrera actualització: 06.03.2020 | 14:34